ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αμφίβολος για το ντέρμπι ο Ραντζέλοβιτς

Ολυμπιακός: Αμφίβολος για το ντέρμπι ο Ραντζέλοβιτς

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς δέχτηκε κλωτσιά από τον Χάρι Γουίνκς στο 88' του αγώνα με την Τότεναμ, μετά το σφύριγμα της λήξης έφυγε από το γήπεδο κουτσαίνοντας και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η δεύτερη αλλαγή του Ολυμπιακού στην ισόπαλη (2-2) αναμέτρηση της Τετάρτης (18/9) με την Τότεναμ ήταν ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος αντικατέστησε τον Γιώργο Μασούρα στο 78'. Ο Σέρβος κλήθηκε να παίξει στο δεξί "φτερό", με αποτέλεσμα ο Ντανιέλ Ποντένσε να μετατοπιστεί στο αριστερό.

Δέκα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, ωστόσο, ο Σέρβος δέχτηκε σκληρό φάουλ με τα δύο πόδια από τον χαφ των Σπερς, Χάρι Γουίνκς. Παρότι ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο 22χρονος ακραίος επιθετικός, αφού έληξε το παιχνίδι έφυγε από το "Γ. Καραϊσκάκης" κουτσαίνοντας.

Οι ενοχλήσεις που αντιμετωπίζουν πλέον στον μηρό ο Ραντζέλοβιτς καθιστούν αμφίβολη τη συμμετοχή του στο κυριακάτικο (22/9, 20.30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Βέβαια, ο ίδιος θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να προλάβει και να θέσει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του, γνωρίζοντας τη σπουδαιότερα του παιχνιδιού.

Μέσα στο επόμενο διήμερο θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν ο Σέρβος μπορέσει να μπει στην αποστολή και να ενισχύσει την προσπάθεια των "ερυθρόλευκων" στο πρώτο ντέρμπι του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα. Ο διεθνής με την U21 της πατρίδας του εξτρέμ έχει κάνει φέτος επτά συμμετοχές με τους "ερυθρόλευκους" σε Super League και Ευρώπη, έχοντας σημειώσει δύο γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Το "δώρο" του Κέιν κι η μαγκιά του Ποντένσε
Μαρινάκης: "Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα, νίκη στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό"
Ορχήστρα στην κόλαση
Ελαμπντελαουί: "Αυτός ο Ολυμπιακός μπορεί με κάθε αντίπαλο"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ