ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Άλλον ατζέντη του Γκιλιέρμε ξέρουν

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Άγνοια έχουν στον Ολυμπιακό για τα περί Σπαρτάκ Μόσχας και πρότασης στον Γκιλιέρμε, ενώ οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν άλλον μάνατζερ να εκπροσωπεί τον Βραζιλιάνο χαφ.

Διαστάσεις πήρε το θέμα με τον Γκιλιέρμε και τις δηλώσεις του Τζούνιορ Πεντρόσο, στο γραφείο του οποίου φέρεται να ανήκει ο Βραζιλιάνος μέσος.

Στον Ολυμπιακό πάντως, έχουν άγνοια. Και για τα περί Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά και για τον συγκεκριμένο ατζέντη. Άλλον μάνατζερ γνωρίζουν να εκπροσωπεί τον Βραζιλιάνο χαφ και μάλιστα με αυτόν είχε σύμφωνα με πληροφορίες μας κάνει και τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Πρόταση -επίσημη- αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό από την Σπαρτάκ Μόσχας δεν υπάρχει, τη δήλωση την έχει κάνει άλλος ατζέντης, άρα δεν υπάρχει και λόγος για τόσο… ντόρο. Έτσι εκτιμούν στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο, με τον Γκιλιέρμε πάντως να είναι στην πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ, μετά τα όσα προέκυψαν από τη Ρωσία.

Προφανώς και ο Ολυμπιακός ελέγχει την κατάσταση. Όπως έχουμε επισημάνει άλλωστε, ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκ νέου συζητήσεις για επέκτασή του. Αυτό βέβαια, δεν αλλάζει το γεγονός ότι από την πλευρά του μάνατζερ του Γκιλιέρμε γίνεται αναζήτηση για να έρθει πρόταση στους πρωταθλητές Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Το παιχνίδι με τη Ρωσία και το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου με τον Γκιγιέρμε
Ολυμπιακός: Δανεικός για ένα ακόμη χρόνο στην Μπόκα ο Σολδάνο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ