ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Άλλο ματς αυτό με τον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μαρτίνς δεν... παραμυθιάζεται από τις δύο πρόσφατες νίκες στο πρωτάθλημα επί του ΠΑΟΚ και εκτιμά πως ο συμπατριώτης του Φερέιρα θα βάλει την ομάδα του να παίξει κλειστά στο Φάληρο.

Του έχει πάρει τον... αέρα του ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός φέτος στο πρωτάθλημα. Στο Καραϊσκάκη ήταν καλύτερος, αλλά έμεινε στο 1-1. Στην Θεσσαλονίκη, νίκησε στις 23 Φεβρουαρίου με 0-1 και εκεί πήρε τη διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα. Ήρθε και η νίκη με 1-0 πάλι, στις 7 Ιουνίου στην πρεμιέρα των πλέι οφ, που έφερε την ομάδα ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει η ήττα με 3-2 στο Κύπελλο, στις 4 Μαρτίου 2020. Το πρώτο ματς των ημιτελικών δηλαδή, με τον Ολυμπιακό να το περνάει... σβηστά. Και γιατί υπήρχε η ρεβάνς αλλά και γιατί τον "έκαιγε" περισσότερο το ματς του πρωταθλήματος, ενώ είχε προηγηθεί και η πρόκριση επί της Άρσεναλ στο Europa League.

Αρκετοί, έχουν μια αίσθηση πως ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον ΠΑΟΚ, πως του έχει πάρει τον αέρα και εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει. Ο Μαρτίνς, εννοείται πως πιστεύει στην ομάδα του. Πως εκτιμά ότι είναι καλά και ότι μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος της 3-2. Ένα ματς που ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί 0-2 στο 8', ισοφαρίστηκε σε 2-2 στο 12' και έχασε με ένα γκολ του Πέλκα στο 69'.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έτσι, πιστεύει ότι το αυριανό (24/6) στο κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη, θα είναι ένα... άλλο ματς. Τι εννοούμε; Αρχικά πιστεύει ότι ο Άμπελ Φερέιρα, ο συμπατριώτης του προπονητής που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, θα παίξει τα... ρέστα του. Δεν έχει λόγο να έρθει να παίξει ανοιχτά, καλείται να μπει στο γήπεδο η ομάδα του για δύο αποτελέσματα. Και η ισοπαλία του κάνει.

Περιμένει άλλη προσέγγιση έτσι ο Μαρτίνς και αυτό θα το επισημάνει στους ποδοσφαιριστές του. Εκτιμά ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει κλειστά και θα κοιτάξει να βρει χώρους στην κόντρα, ώστε να δημιουργήσει το πρόβλημα στους "ερυθρολεύκους". Η αλήθεια είναι πως φέτος ειδικά, ο Μαρτίνς στα ματς με τον ΠΑΟΚ (και όχι μόνο) πάει με άλλα μυαλά. Θέλει να πετυχαίνει το σκοπό του, να εκπληρώνεται ο στόχος της ομάδας.

Στο πρωτάθλημα τα κατάφερε περίφημα και γι’ αυτό είναι στο +19. Μαζί βέβαια και με την αφαίρεση βαθμών στους Θεσσαλονικείς για την πολυϊδιοκτησία με την Ξάνθη. Όπως επισημάναμε και σε σχετικό άρθρο το Σάββατο, στον Ολυμπιακό έχουν δει τα ματς του ΠΑΟΚ και με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά και με τον ΟΦΗ στην Τούμπα.

Θα γίνει η ανάλυση, η σχετική ομιλία και κρατήστε κάτι για το πλάνο. Ίσως να έχει και έκπληξη και να μην είναι τόσο... προβλεπόμενο όσο ορισμένοι πιστεύουν. Ξέρει τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ ο Μαρτίνς και θα κοιτάξει να τις εκμεταλλευτεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κύπελλο: Κάιπερς στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, Μάκελι στο Άρης - ΑΕΚ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ