ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αλλαγές σε όλες τις γραμμές με την ΑΕΚ ο Μαρτίνς

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα αποφασίσει ανάλογα με την κατάσταση που θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει το κουπί με ΠΑΟΚ και Ντινάμο Κιέβου. Μέχρι και πέντε αλλαγές στο ντέρμπι της Κυριακής (17/2, 19.30).

Δεν έδειξε κάτι ο Πέδρο Μαρτίνς στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Παρασκευή (15/2), καθώς όσοι αγωνίστηκαν με την Ντινάμο Κιέβου κινήθηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Κατά τ’ άλλα, εκτιμάται ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές με την ΑΕΚ. Και αναμένονται αλλαγές σε όλες τις γραμμές, από την άμυνα εώς την επίθεση.

Πρώτα απ’ όλα ο Γιασίν Μεριά θα παραχωρήσει τη θέση του στον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Αν δεν αλλάξει κάτι με βάση τον προγραμματισμό που έχει γίνει, τότε την Πέμπτη στο Κίεβο το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει ο Ελαμπντελαουί κόντρα στην Ντινάμο.

Από εκεί και πέρα, ο Κούτρης αναμένεται να πάρει τη θέση του Τσιμίκα, ενώ και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος «χτυπάει» την πόρτα της ενδεκάδας, καθώς η πρόθεση του Μαρτίνς είναι να δώσει ανάσες στον Ποντένσε.

Παραμένουν επίσης τα ερωτηματικά για το κέντρο της άμυνας, με τον Μεριά να «απειλεί» τον Σισέ και τον Βούκοβιτς, για τη μεσαία γραμμή με τον Μπουχαλάκη να διεκδικεί φανέλα βασικού λόγω της κόπωσης του Γκιλιέρμε, αλλά και για την κορυφή της επίθεσης με τους Γκερέρο και Χασάν να «κονταροχτυπιούνται» για μία θέση στην ενδεκάδα.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι ο Μαρτίνς δεν θα «φωτογραφίσει» την ενδεκάδα ούτε στην προπόνηση του Σαββάτου (16/2), στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Κι αυτό έχει να κάνει με το ότι η αποθεραπεία όσων έχουν παίξει στο ματς που προηγήθηκε, κρατάει συνήθως δύο μέρες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ