ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ακόμη πιο κοντά ο Μπεργκ

Sweden's Marcus Berg celebrates with teammates after winning the round of 16 match between Switzerland and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium, in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Sweden's Marcus Berg celebrates with teammates after winning the round of 16 match between Switzerland and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium, in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Ευάγγελος Μίχος αποκάλυψε στο αέρα τουSport24radio 103,3πως η υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ μπήκε στην τελική ευθεία, με τις πιθανότητες πλέον να είναι υπέρ του Ολυμπιακού.

Μπορεί να μετράει δυο επίσημες διαψεύσεις, από τον Απρίλιο η τελευταία, αλλά ο Μάρκους Μπεργκ εξαρχής ήταν στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού για τον πρωτοκλασάτο στράικερ που θέλει να έχει στην ομάδα του την ερχόμενη σεζόν. Κοινώς ήταν ο Νο 1 στόχος...

Τώρα που μπήκαμε όμως, στον Ιούνιο, τα δεδομένα έχουν αλλάξει θεαματικά. Κι αν πιστέψουμε τα όσα διαρρέουν τις τελευταίες ημέρες τόσο από την Σουηδία, όσο κι από την διεθνή πιάτσα agents,η απόκτηση του Μπεργκ από τον Ολυμπιακό μπορεί και να μετράει αντίστροφα.

Σύμφωνα δε με την αποκάλυψη που έκανε στον αέρα του Sport24radio 103,3 και την εκπομπή"Match Center" oραδιοφωνικός παραγωγός και συντάκτης του 24ου Ευαγγελίου, Ευάγγελος Μίχος, η μεταγραφική υπόθεση του διεθνή Σουηδού στράικερ μπήκε στην τελική ευθεία. Με τις πληροφορίες τις τελευταίες ώρες να θέλουν τον Μάρκους Μπεργκ να πλησιάζει στους “ερυθρόλευκους”.

Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε : “είναι κοντά όλα πλέον ακόμη και στο θέμα της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου και ο Μπέργκ στο να πει το ναι και να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού”!

Θυμίζουμε πως από χθες Παρασκευή στην Σουηδία γράφεται και λέγεται πως ο Μπεργκ έχει γυρίσει την πλάτη στην Αλ Αχλί του Κατάρ...

Ακούστε όσα είπε ο Ευάγγελος Μίχος στον αέρα του Sport24radio 103,3:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ