ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αγγλία καλεί Ποντένσε

Ολυμπιακός: Αγγλία καλεί Ποντένσε

Το ενδιαφέρον των Άγγλων για τον Ντανιέλ Ποντένσε είναι επιβεβαιωμένο και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις με τον Πορτογάλο εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Εδώ και μερικές μέρες συντηρείται στην Ελλάδα και την Αγγλία το όνομα του Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει πέραση στο Νησί και όχι άδικα, αφού πρόκειται για έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και ασφαλώς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα η φημολογία που θέλει αγγλικό κλαμπ να έχει καταθέσει μεγάλη πρόταση στους "ερυθρόλευκους" για τον 24χρονο φαίνεται να έχει βάση και μένει να φανεί ποια θα είναι η απάντηση της πειραϊκής ΠΑΕ μπροστά στην υπόθεση αυτή.

Υπενθυμίζεται ότι τον Σεπτέμβριο ο Ολυμπιακός τα βρήκε με τη Σπόρτινγκ στα 7 εκατ. ευρώ για τον Ποντένσε, ώστε να λάβει τέλος η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες. Και λίγες μέρες μετά, ο Πορτογάλος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους" μέχρι το 2023.

Φέτος ο ταχύτατος εξτρέμ έχει κάνει 27 συμμετοχές και έχει σημειώσει πέντε γκολ, ενώ πέρυσι σε 41 παρουσίες πέτυχε οκτώ τέρματα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ