ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: 8.800 εισιτήρια για Μόναχο, Λονδίνο και Βελιγράδι

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να πάρει 3.000 εισιτήρια για τον αγώνα στο Λονδίνο με την Τότεναμ, 3.800 εισιτήρια για το ματς στο Μόναχο με τη Μπάγερν και 2.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Την Πέμπτη (12/9) ολοκληρώθηκε στο Καβούρι το 18ο φόρουμ της UEFA για θέματα Σταδίων και Ασφαλείας. Ήταν η πρώτη φορά που έγινε στη χώρα μας και το παρών έδωσαν εκπρόσωποι των ομάδων του Champions League, του Europa League, αλλά και εκπρόσωποι της Αστυνομίας και των Ομοσπονδιών όλων των κρατών.

Παρών ήταν ασφαλώς και ο Ολυμπιακός μέσω του υπευθύνου ασφαλείας, Βαγγέλη Συντυχάκη, αλλά και του υπευθύνου διαχείρισης εισιτηρίων, Παναγιώτη Μπαντούνα. Στο πλαίσιο του φόρουμ, έγινε σύσκεψη ανάμεσα στους ανθρώπους της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ και των εκπροσώπων των Μπάγερν, Τότεναμ και Ερυθρού Αστέρα, των ομάδων δηλαδή που συμμετέχουν στον ίδιο όμιλο στο Champions League.

Ο Ολυμπιακός, όπως έγινε γνωστό, θα διαθέσει 1.800 εισιτήρια σε κάθε ένα από τα τρία εντός έδρας παιχνίδια, ενώ θα πάρει επίσημα 3.000 για το Λονδίνο, 3.800 για το Μόναχο και 2.000 για το Βελιγράδι. Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την 1η Οκτωβρίου (22.00) τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, στις 6 Νοεμβρίου (19.55) κοντράρεται στο Μόναχο με τη Μπάγερν, ενώ στις 26 Νοεμβρίου (22.00) παίζει στο Λονδίνο με την Τότεναμ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ" ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

Από εκεί και πέρα, στο 18ο φόρουμ δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες προς τους ανθρώπους ασφαλείας, όπως για παράδειγμα για τα πυροτεχνήματα που πέφτουν στον αγωνιστικό χώρο, η χρήση των οποίων βέβαια απαγορεύεται. Ειπώθηκε πως είναι προτιμότερο να τα αφήνουν να σβήσουν και όχι να τα πιάνουν, προκειμένου να αποφεύγεται ο κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού. Το συμπέρασμα ήταν πως αν υπάρχει σωστή συνεργασία ανάμεσα σε όλους τους φορείς, μπορούν να λυθούν προβλήματα που παρουσιάζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καρούσο: "Χάσαμε τον Λοβέρα στα καλύτερά του"
Ολυμπιακός: "Τούρμπο" στο Ρέντη ο Μπρούνο Γκασπάρ
Ο Φωτιάς σφυρίζει το Άρης-Παναθηναϊκός, ο Τζοβάρας στο Ατρόμητος - ΠΑΟΚ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ