ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Scouting Camp στο Ρέθυμνο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Scouting Camp στο Ρέθυμνο

Το διήμερο 29-30 /1 από το γήπεδο των Αρμένων στο Ρέθυμνο πέρασαν 226 παιδιά από όλη την Κρήτη, τα οποία και δοκιμάστηκαν στο Scouting Camp που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Ολυμπιακός.

Οι προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού έμειναν ευχαριστημένοι από το επίπεδο των παιδιών που είδαν, κάτι που αποτυπώθηκε και στα όσα δήλωσαν οι Γιώργος Αμανατίδης και Δημήτρης Μαυρογενίδης. Το δελτίο Τύπου:

"Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Ρέθυμνο το «Scouting Camp» που διοργάνωσε η Διεύθυνση Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Το διήμερο 29-30 Ιανουαρίου από το γήπεδο των Αρμένων στο Ρέθυμνο πέρασαν 226 παιδιά γεννημένα από το 2002 έως το 2005 και από τους τέσσερις νομούς της Κρήτης και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις.

Την πρώτη ημέρα τα παιδιά χωρίστηκαν σε σταθμούς και προπονήθηκαν από τους καλύτερους προπονητές της Ακαδημίας που μετέβησαν από τον Πειραιά στο Ρέθυμνο. Οι νεαροί άσοι είχαν την τύχη να προπονηθούν με τον κ. Ιμπαγάσα, τον κ. Μαυρογενίδη, τον κ. Αμανατίδη, τον κ. Τοπολιάτη, τον κ. Κοψαχείλη και τον κ. Σκαλτσά ενώ την επίβλεψη του Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Καραταϊδη και του Διευθυντή Σχολών κ. Νάνου.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Scouting Camp στο Ρέθυμνο

Την δεύτερη ημέρα οι νεαροί ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε ομάδες και έπαιξαν αγώνες μέσα από τους οποίους επήλθε η τελική αξιολόγηση. Στις επόμενες ημέρες οι παίκτες που επελέγησαν θα ειδοποιηθούν μέσω της Σχολής Ρεθύμνου για ν’ ανέβουν στον Πειραιά για νέο δοκιμαστικό από την Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Οι προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού έμειναν ευχαριστημένοι από το επίπεδο των παιδιών που είδαν και διαπίστωσαν πως στις ομάδες που έστειλαν τα παιδιά τους στο «Scouting Camp» η δουλειά που γίνετε είναι εξαιρετική.

Οι ομάδες που έστειλαν τους ποδοσφαιριστές τους στο δοκιμαστικό είναι οι: Ολυμπιακός Ρεθύμνου, Ολυμπιακός Μαλεβιζίου, Νέα Κυδωνία, ΣΥΝΚΑ, ΑΟΧ Κισσαμικός, Επισκοπή, Πλατανιάς, Εργοτέλης, ΠΟΑ, Κορωνίδα Χανίων, Ερμής Ζωνιανών, Αστέρας Περάματος, ΟΦΗ 94’, Πανακρωτηριακός, Ηρακλής Νεροκούρου, Λίντο, Παναρκαδικός, Σπήλι, Αθλόπολις, Ατσιπόπουλο, Αστέρας Ρεθύμνου, Κρητικός Αστέρας, ΟΦΗ, Ο.Φ Α, Μινώταυρος, Α.Ε Καμηλαρίου.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Scouting Camp στο Ρέθυμνο

Ο Διευθυντής Scouting της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιώργος Αμανατίδης μιλώντας για το Scouting Camp είπε: "Ήταν ένα δοκιμαστικό με πολύ όρεξη και πολύ διάθεση από τα παιδιά. Η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη και όλη η Κρήτη αγκάλιασε το δοκιμαστικό του Ολυμπιακού. Φάνηκε πως το είχε ανάγκη ο κόσμος. Η Κρήτη και γενικά η επαρχία επιθυμεί τέτοιες παρουσίες. Η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος, ο Ολυμπιακός, είναι δίπλα τους. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και για τον κόσμο και για τον Ολυμπιακό. Είμαστε σ’ όλη την Ελλάδα και δίνουμε την ευκαιρία σ’ όλα τα παιδιά να δοκιμαστούν από τον Ολυμπιακό. Μέσα από το δοκιμαστικό τους περάσαμε το μήνυμα να κυνηγούν τα όνειρα τους και να πετυχαίνουν τον στόχο τους. Η Κρήτη έχει πάντα ταλέντα και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αυτούς που ξεχώρισαν και στο Ρέντη".

Ο προπονητής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης τόνισε: "Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να είμαστε κοντά στα παιδιά, πολύ περισσότερο σε μια περιοχή που έχει πολύ ταλέντο. Ο Ολυμπιακός υποστηρίζει πάρα πολύ τον θεσμό των Camp έτσι ώστε να έχουμε εικόνα για όλα τα παιδιά της Ελλάδος".

Photo credits: olympiacos.org

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ