ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο τουρνουά "Θανάσης Μπέμπης"

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο τουρνουά "Θανάσης Μπέμπης"

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (22/12) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη το 1ο τουρνουά "Θανάσης Μπέμπης", που η Διεύθυνση Σχολών του Ολυμπιακού.

Η πλέον ξεχωριστή στιγμή του τουρνουά ήταν η παράδοση της ερυθρόλευκης φανέλας με το Νο10 και το όνομα "Μπέμπης" στην πλάτη, από τον Διευθυντή της Ακαδημίας Κυριάκο Καραταΐδη στον υιό του αείμνηστου Θανάση Μπέμπη, Στέφανο. Το δελτίο Τύπου:

"Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, το 1ο τουρνουά «Θανάσης Μπέμπης» που διοργάνωσε στο Ρέντη η Διεύθυνση Σχολών του Ολυμπιακού.

Στο τουρνουά που αφιερώθηκε στη μνήμη του Θανάση Μπέμπη συμμετείχαν 8 ομάδες παιδιών γεννημένων το 2009-10 και όλες απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και απέδειξαν πως άξια έλαβαν μέρος στο τουρνουά.

Οι ομάδες ήταν: Σχολή Ρέντη (2), Σχολή Βοτσαλάκια, Σχολή Καραϊσκάκη, Σχολή Πέραμα, ΑΟΚ Φαλήρου, Κοψαχείλα, Ελπίδες Αγίων Αναργύρων. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν παρέλαβαν αμαμνηστικό δίπλωμα στο οποίο υπήρχε η μορφή του Θανάση Μπέμπη.

Η πιο ξεχωριστή στιγμή του τουρνουά ήταν η παράδοση της ερυθρόλευκης φανέλας με το Νο10 στην πλάτη και το επώνυμο Μπέμπης από τον Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Καραταΐδη στον υιό του αείμνηστου Θανάση Μπέμπη, Στέφανο και στον εγγονό του.

«Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή. Ο Θανάσης Μπέμπης είναι τεράστιο κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού. Είναι ένας μύθος», είπε ο κ. Καραταΐδης ενώ ο Διευθυντής Σχολών κ. Νάνος τόνισε: «Αυτό το τουρνουά θα γίνει θεσμός». Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Τοπολιάτης και άλλα στελέχη της Ακαδημίας και των Σχολών.

Η Διεύθυνση Σχολών του Ολυμπιακού συγχαίρει όλα τα παιδιά και τους προπονητές για την άψογη συμπεριφορά τους εντός και εκτός του γηπέδου το τριήμερο 20-22 Δεκεμβρίου".

Φιλική νίκη για την Κ-20

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής (22/12) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού επικράτησε με σκορ 1-0 της ομάδας του Αγίου Ιερόθεου.

Ο Βασίλης Βούζας επέλεξε παίκτες από την Κ-20 και την Κ-17 για το δυνατό φιλικό με την ομάδα από το Περιστέρι και έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την διάθεση των παικτών.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε με σουτ στο 53' ο Ντούλος, έπειτα από ασίστ του Βοϊδονικόλα.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Καλαματιανός, Παπαδόπουλος, Κυριακόπουλος, Παπαγγελής, Ξενιτίδης, Δήμος, Κάι, Κατσούκης, Φυτόπουλος, Κιρτζιαλίδης/ Καράδαης, Λάμπρου, Τσέργας, Βοϊδονικόλας, Γαλούπης, Ντούλος, Δολαψάκης.

Με την ΑΕΛ οι Νέοι το Σάββατο

Τα τελευταία τους παιχνίδια για το έτος 2017 δίνουν το Σάββατο 23/12 οι ομάδες Κ-20 και Κ-17 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Το Σάββατο στις 12:00 στο Προπονητικό Κέντρο στο Ρέντη οι Έφηβοι, για την 15η ημέρα του Πρωταθλήματος Super League K-17, υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Δυο ώρες αργότερα (14:00) οι Νέοι παίζουν στο Ρέντη με την ΑΕΛ. Ο αγώνας είναι εξ' αναβολής από την 1η αγωνιστική και φυσικά οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν με νίκη τον α' γύρο αλλά και το 2017.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΝΕΟΙ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΝΕΟΙ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ