ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλοι στο Ρέντη βλέπουν ΠΑΟΚ - ΑΕΚ!

EUROPA LEAGUE / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός προγραμμάτισε προπόνηση στις 18:00 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ώστε στη συνέχεια όλοι να δειπνήσουν και να παρακολουθήσουν το ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο (24/9, 19:30) στη Νέα Σμύρνη για την 4η αγωνιστική της Super League, με την προπόνηση που προγραμματίστηκε στις 18:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Μόλις ολοκληρωθεί η τελευταία προπόνηση, ο Πέδρο Μαρτίνς θα ανακοινώσει την αποστολή για τους "κυανέρυθρους".

Η ώρα δεν είναι τυχαία. Αφού ολοκληρωθεί η προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ θα δειπνήσουν όλοι μαζί και θα παρακολουθήσουν το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, τις δυο ομάδες που θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια ο Ολυμπιακός και είναι οι έτεροι διεκδικητές του φετινού τίτλου.

Πέρα από την τεχνική ηγεσία και οι παίκτες θέλουν να έχουν εικόνα από τους επόμενους αντιπάλους τους στο πρωτάθλημα, γι' αυτό και θα καθίσουν στο Ρέντη να δουν τη μάχη των δυο "Δικεφάλων". Μάλιστα, κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και την προηγούμενη εβδομάδα, όταν είχαν δει το μεγαλύτερο μέρος του Βαλένθια - Μπέτις για την Primera Division, πριν από τη μάχη με τους Ανδαλουσιάνους για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ