ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολοι "μέσα" και περιμένουν τον Γκαρθία

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Όσκαρ Γκαρθία στην προπόνηση της Τετάρτης (21/2) έσπευσε να κρατήσει όλους τους παίκτες του σε εγρήγορση. Όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι, μεταξύ των οποίων και οι Οφόε - Φορτούνης που γυμνάστηκαν πιο συντηρητικά.

Είναι πολύ νωρίς να ειπωθεί το οτιδήποτε για τα αγωνιστικά πλάνα (ως προς τα πρόσωπα) του Όσκαρ Γκαρθία ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (25/2, 19:30).

Ο Ισπανός τεχνικός δεν αλλάζει τις συνήθειές του. Εδώ καλά - καλά δεν αποκαλύπτει τα σχέδιά του παραμονή των αγώνων. Οπότε, θα ήταν πολύ… τολμηρό εκ μέρους του να άνοιγε τα χαρτιά του πέντε μέρες πριν από τη σέντρα με τον "Δικέφαλο του Βορρά".

Αυτό που βγαίνει από την προπόνηση της Τετάρτης (21/2) είναι ότι ο Γκαρθία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ναι μεν ο Οφόε πήγε πιο συντηρητικά περισσότερο για προληπτικούς λόγους και ο Φορτούνης γυμνάστηκε σε ήπιους ρυθμούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμοι για την Κυριακή (25/2). Τους υπολογίζει όλους ο 44χρονος προπονητής. Απλώς, θα παίζει… κρυφτούλι έως και τη σέντρα, όπως κάνει δηλαδή από την πρώτη στιγμή που κάθισε στον κόκκινο πάγκο.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΣΙΣΕ, ΑΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΡΤΕΝΕΡ

Το μεγάλο ενδιαφέρον έχει να κάνει με τις επιλογές του στο κέντρο της άμυνας. Ο Σισέ επιστρέφει στη δράση και ο Γκαρθία φαίνεται ότι τον προορίζει για βασικό. Το ερωτηματικό είναι ποιος θα βρεθεί στο πλευρό του. Ο Μποτία αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Η επιστροφή του Ρομαό λύνει τα χέρια του Γκαρθία για τα χαφ, καθώς θεωρεί πολύτιμο τον Αφρικανό στην αναχαίτιση των επιθετικών προσπαθειών του ΠΑΟΚ από τον άξονα.

ΜΟΝΟ ΚΑΡΙΜ - ΜΙΡΑΛΑΣ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Επίσης, όλα είναι ανοικτά για την επιθετική τετράδα. Αν εξαιρεθούν οι Ανσαριφάρντ (στην κορυφή) και Μιραλάς (στα "φτερά") που δείχνουν στην παρούσα φάση ακλόνητοι, οι άλλες δύο εναπομείναντες θέσεις "παίζονται" ανάμεσα σε τέσσερις ποδοσφαιριστές (Μάριν, Φορτούνη, Οφόε, Πάρντο).

Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα ως προς τα πρόσωπα που θα επιλέξει ο Γκαρθία στην ενδεκάδα. Πρόσωπα τα οποία θα τα μάθουμε και θα τα μάθουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές - ως συνήθως - περίπου δύο ώρες πριν από τη σέντρα!

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ