ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλεγκ Προτάσοφ: "Θα πόνταρα σε νίκη της Ντινάμο με 2-1"

Όλεγκ Προτάσοφ: "Θα πόνταρα σε νίκη της Ντινάμο με 2-1"

Η παλιά δόξα του ουκρανικού ποδοσφαίρου, Όλεγκ Προτάσοφ έκανε την πρόβλεψή του αναφορικά με την αποψινή σύγκρουση του Ολυμπιακού με την Ντινάμο στο Κίεβο.

Ο Όλεγκ Προτάσοφ έχει φορέσει τη φανέλα της Ντινάμο Κιέβου και του Ολυμπιακού, ενώ υπήρξε και προπονητής των "ερυθρόλευκων".

Το ουκρανικό Μέσο "zbirna.com" φιλοξένησε δηλώσεις του Προτάσοφ ο οποίος έκανε πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα της αποψινής αναμέτρησης...

Ο Προτάσοφ, λοιπόν, "βλέπει" νίκη και πρόκριση της Ντινάμο στο "Ολιμπίσκι": " Δεν είμαι οπαδός των προβλέψεων, αλλά θα πόνταρα στους γηπεδούχους με σκορ 2-1..."

Από εκεί και πέρα, ο Προτάσοφ "αποκάλυψε" στους συμπατριώτες του ότι στον Ολυμπιακό είναι σίγουροι πως η ομάδα τους θα προκριθεί στην επόμενη φάση, ενώ αναφέρθηκε και στο 4-1 επί της ΑΕΚ: " Στον επαναληπτικό, θα χαρακτήριζα φαβορί τη Ντιναμό, αλλά ο Ολυμπιακός με στιλ νίκησε την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, και αυτό είναι ένα επικίνδυνο σημάδι την ομάδα του Κιέβου. Στον Ολυμπιακό λένε ότι είναι πιο δυνατοί και θα βρίσκονται στην επόμενη φάση."

Επίσης, ο Προτάσοφ ρωτήθηκε για το αν ο Ολυμπιακός έχει επηρεάζεται όταν αγωνίζεται εκτός έδρας και είπε: " Ο παράγοντας έδρα θα δώσει ένα μικρό πλεονέκτημα στους γηπεδούχους. Όμως ο Ολυμπιακός είναι γεμάτος με ξένους ποδοσφαιριστές που νομίζω ότι δεν θα επηρεαστούν από την έδρα."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ