ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλα τα σενάρια για την ενδεκάδα με Ριέκα!

EUROPA LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÐÁÏÊ (MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÐÁÏÊ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Χάσι είχε μοναδικό ερωτηματικό το δεξί άκρο της άμυνας (Ομάρ ή Φιγκέιρας), ήρθε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού για να βάλει στην "πρίζα" και άλλους. Πιθανοί υποψήφιοι για ενδεκάδα ο Σεμπά και ο... Οφόε!

Να, λοιπόν, που ο Μπέσνικ Χάσι κρατούσε το καλύτερο για το τέλος. Ή ήθελε να μπερδέψει τα πράγματα και να δώσει την εντύπωση στο σκάουτινγκ της Ριέκα ότι ακόμα ψάχνεται για την ενδεκάδα (σ.σ. οι Κροάτες μαθαίνουν από τα ελληνικά ΜΜΕ τι συμβαίνει στις προπονήσεις) ή όντως σκέφτεται πολύ σοβαρά να προχωρήσει σε αλλαγή πλάνων από αυτό που έβγαινε προς τα έξω τις προηγούμενες μέρες.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έδειχνε μέχρι και στην προπόνηση της Δευτέρας (14/8) ότι σκοπεύει να πάει κόντρα στην Ριέκα (16/8, 21.45) με Καπίνο στο τέρμα, Ομάρ ή Φιγκέιρας (δεξιά), Ρέτσος, Βούκοβιτς και Κούτρης (αριστερά) στην άμυνα, Ζιλέ – Ρομαό στα χαφ και Φορτούνη, Καρσελά (δεξιά), Μάριν (αριστερά) να πλαισιώνουν στην επίθεση τον Μπεν.

Ουσιαστικά το ερωτηματικό είχε να κάνει με το δεξί άκρο της άμυνας. Χθες (15/8) όμως τα μπέρδεψε τα πράγματα. Πρώτα απ' όλα δεν έδειξε ξεκάθαρα ενδεκάδα. Ίσως κάποιες αλλαγές που έκανε στην τελευταία προπόνηση είχε να κάνει με κάποιες αλλαγές που μπορεί να έχει στο μυαλό του για το δεύτερο ημίχρονο.

Το θέμα είναι ότι αρκετοί από τους παίκτες μπήκαν στην “τσίτα”. Μέχρι και τον... Οφόε βάζουν στην εξίσωση, παρότι δεν έκανε φουλ πρόγραμμα. Ο Βέλγος είπε στον Χάσι ότι δεν νιώθει την παραμικρή ενόχληση και μπορεί να βοηθήσει από την αρχή. Άλλο που δεν ήθελε ο Χάσι...

Επίσης, άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει και τον Σεμπά αντί του Μάριν!

Επαναλαμβάνουμε ότι κάποιες δοκιμές που έκανε ενδεχομένως να αφορούσαν κάποιες σκέψεις του για το δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο, από χθες το βράδυ στο Ρέντη έχουν αρχίσει να πέφτουν στοιχήματα για την ενδεκάδα που θα επιλέξει στο πρώτο ματς με τους πρωταθλητές Κροατίας. Υπάρχει μία αίσθηση ότι όλα είναι ανοικτά...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ