ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλα ανοιχτά για τον "αντι-Μιλιβόγεβιτς"

Όλα ανοιχτά για τον "αντι-Μιλιβόγεβιτς"
INTIME SPORTS

Ο Αντρέας Μπουχαλάκης προπονήθηκε χωρίς να "γκαζώσει" πάντως και ο Σίλβα δεν έχει καταλήξει για το αν θα επιλέξει εκείνον ή τον Παϊτίμ Κασάμι με την Μπάγερν.

Δεν ήταν τελικά και τόσο… διαφωτιστική η προπόνηση της Δευτέρας (14/9). Ο Μάρκο Σίλβα ψάχνει εναγωνίως τον αντικαταστάτη του Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Οι επιλογές δεν είναι και πολλές.

Υπάρχει ο Κασάμι που προπονείται κανονικά, αλλά έχει να παίξει μπάλα από τις… 13 Αυγούστου (σε εκείνο το φιλικό με το Κατάρ στην Ελβετία) και από την άλλη ο Μπουχαλάκης που ναι μεν μπήκε στο πρόγραμμα, αλλά έχοντας πίσω του και σχεδόν ένα 20ήμερο θεραπειών, δεν «γκάζωσε»…

Ο Σίλβα θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για τον «αντι-Λούκα». Υπάρχει η σκέψη και για τον Σαλίνο, όμως, επειδή ο Πορτογάλος ζητάει ύψος και δύναμη στα χαφ, δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα μπορέσει να του το προσφέρει το δίδυμο Καμπιάσο – Σαλίνο.

Οπότε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή θα κριθεί ποιος θα πάρει φανέλα βασικού, για να τελειώσει μια και καλή ο «γρίφος» με την ερυθρόλευκη ενδεκάδα και δη στη θέση «6».

Ένα πιθανό σχήμα είναι με Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβα, Μαζουακού, Καμπιάσο, Μπουχαλάκη ή Κασάμι, Πάρντο, Τσόρι, Φορτούνη και Ιντέγιε.

Κατά τ’ άλλα, ο Σίλβα εστίασε πολύ πάνω στην τακτική, ενώ είχε αρκετή δουλειά στην αμυντική και επιθετική λειτουργία. Μετά δούλεψε πολύ στην ανάπτυξη και ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα με δίτερμα σε μικρό χώρο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ