ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός σε Οφόε: "Εδώ θα μείνεις..."

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στην πατρίδα του είχαν αποκαλύψει τον Νοέμβριο ότι είχε τάσεις φυγής και εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να αποχωρήσει τον Γενάρη. Οι “ερυθρόλευκοι” όμως έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να μην τον χάσουν και η αίσθηση στο Ρέντη είναι ότι δεν πρόκειται να φύγει.

Στον Ολυμπιακό είναι αισιόδοξοι με τον Οτζίτζα Οφόε και με το μέλλον του στην ομάδα. Πιστεύουν ότι όσο περνούν οι μέρες, βγάζει από το μυαλό του τις όποιες... κακές σκέψεις είχε το τελευταίο δίμηνο αναφορικά με την επόμενη μέρα του στο Λιμάνι.

Έχουν μιλήσει μαζί του και θα ξαναμιλήσουν. Του έχουν εξηγήσει ότι ήδη έχουν κάνει πολλά πράγματα για να νιώθει ασφαλής εκείνος και η οικογένειά του στην Ελλάδα. Κυρίως όμως του έχουν τονίσει ότι δεν θέλουν να τον χάσουν τον Γενάρη, γιατί τον θεωρούν παίκτη – κλειδί για την ομάδα τους. Κι όλα αυτά φυσικά τα έχει λάβει σοβαρά υπόψη του ο Βέλγος άσος...

Ο Οφόε γύρισε με την οικογένειά του στην Ελλάδα. Στο Βέλγιο εξακολουθούσαν να λένε ότι δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα ως προς τις διαθέσεις του ίδιου και της συζύγου του. Μην ξεχνάμε ότι από την πατρίδα του είχε ξεκινήσει το “γαϊτανάκι” περί τάσεων φυγής λόγω της διάρρηξης του σπιτιού του.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΥΓΑΤΟΣ Ο ΒΕΛΓΟΣ ΧΑΦ

Αυτή τη στιγμή όμως, η αίσθηση που έχουν στο Ρέντη από τη συναναστροφή τους με τον 28χρονο άσο είναι τελείως διαφορετική. Σίγουρα δεν βλέπουν τον Οφόε που έβλεπαν στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά δεν βλέπουν και έναν Οφόε φευγάτο. Για την ακρίβεια ποτέ δεν γύρισε ο Βέλγος να πει στον Ολυμπιακό ότι θέλει να φύγει, ακόμα και την περίοδο που στο Βέλγιο τον είχαν ήδη “τελειωμένο”!

Ακόμα και να είχε πει πάντως στους “ερυθρόλευκους” ότι ήθελε να αποχωρήσει από το Λιμάνι, θα έπρεπε να φέρει μία πρόταση κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Δεν θα έφευγε τσάμπα.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν είναι ξεκάθαροι ότι δεν τίθεται κανένα θέμα με τον Οφόε. Έχουν μιλήσει μαζί του και αν χρειαστεί θα ξαναμιλήσουν, γιατί τον θεωρούν παίκτη – κλειδί και το γνωρίζει πολύ καλά ο 28χρονος χαφ.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΝΡΟΤΟ

Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ φέρεται να έχει ατονίσει. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη κινηθεί για άλλον χαφ. Ωστόσο, υπάρχει πάντοτε η Πόρτο που δεν τον έχει βγάλει από το μυαλό της και ετοιμάζεται για νέα βελτιωμένη πρόταση από την αρχική των 2,5εκ. ευρώ που είχε κάνει. Ακόμα και με 3 ή 3,5 ή 4 εκ. ευρώ δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει. Απ' ό,τι φαίνεται ούτε με “τάληρο”, με βάση τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, γιατί στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν.

Στο μεταξύ, δεν είναι μόνο η Πόρτο. Φημολογείται ότι ο μάνατζέρ του, Κριστόφ Ενροτό είχε και κάτι άλλο στα... σκαριά. Τις επόμενες μέρες μάλιστα αναμένεται να έρθει στη χώρα μας για να μιλήσει για το θέμα του Οφόε και στο Βέλγιο έλεγαν ότι θα έχει και άλλη μία πρόταση στα χέρια του. Μια πρόταση που θα απορριφθεί από τον Ολυμπιακό.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Εν κατακλείδι, αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι η επιθυμία του Ολυμπιακού να τον διατηρήσει στο ρόστερ του και η πρόθεσή του να κάνει τα πάντα για να το καταφέρει. Είναι διατεθειμένος να αρνηθεί και προτάσεις που θα φτάνουν τα 5 εκατομμύρια ευρώ για να του δείξει πόσο πολύ τον θέλει.

Ακούγεται επίσης ότι όταν θα έρθει ο Ενροτό στην Ελλάδα, μπορεί να γίνει κουβέντα ακόμα και για νέο συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους.

Την ίδια στιγμή στο Βέλγιο διατηρούν ανοικτό το θέμα, αλλά είπαμε: Η αίσθηση που έχουν πλέον στο Ρέντη είναι ότι δεν υπάρχει πλέον καμία ανησυχία για τον Οφόε. Το πιστεύουν και δεν το κρύβουν ότι θα παραμείνει στο Λιμάνι!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ