ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Ultras της Λέγκια... στέλνουν τον Ντεσπόντοφ στον Ολυμπιακό

Οι Ultras της Λέγκια... στέλνουν τον Ντεσπόντοφ στον Ολυμπιακό

Οι οργανωμένοι της Λέγκια Βαρσοβίας βάζουν "φρένο" στην απόκτηση του Ντεσπόντοφ από την ομάδα τους, με τους Βούλγαρους να επιμένουν για τον Ολυμπιακό.

Πριν μερικές ημέρες ήρθε ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ στην επικαιρότητα για λογαριασμού του Ολυμπιακού, με τους Βούλγαρους να επιμένουν ότι η ομάδα του Πειραιά έχει τον πρώτο λόγο για τον ταλαντούχο άσο της ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Για τον ποδοσφαιριστή κινήθηκε η Λέγκια Βαρσοβίας, η οποία ήθελε να τον κάνει δικό της, λογάριαζε όμως χωρίς τους οργανωμένους της, οι οποίοι αντέδρασαν έντονα, ζητώντας να αποκτηθεί πιο έμπειρος ποδοσφαιριστής.

Ουσιαστικά, οι Ultras "ακυρώνουν" την όποια προσπάθειας της ομάδας τους για τον Ντεσπόντοφ, ο οποίος θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βουλγαρίας. Η εξέλιξη αυτή βάζει και πάλι δυνατά τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι.

Ο εν λόγω άσος αναδείχθηκε ως ο καλύτερος νέος παίκτης της χώρας για το 2017, είναι κοντά στο 1.80μ. ύψος, μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης με την ίδια άνεση και φέτος μετράει σε 20 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο 8 γκολ και 5 ασίστ. Είναι διεθνής με όλα τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της πατρίδας του και έχει βάλει 21 γκολ, ενώ είναι ήδη μια φορά διεθνής με την Ανδρών.

Η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στις 500.000 ευρώ, όμως υπάρχει ανοδική τάση, όσο συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις. Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Σόφιας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ