ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι τέσσερις ξένοι του Ολυμπιακού που έμειναν εκτός Champions League

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Ανσαριφάρντ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λίστα των παικτών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Champions League, από την οποία απουσιάζουν οι Ανσαριφάρντ, Μίλιτς, Σισέ και Μαρτίνς.

Δύο από τους νεοαποκτηθέντες ξένους παίκτες του Ολυμπιακού έμειναν εκτός της "ερυθρόλευκης" λίστας για τους ομίλους το Champions League. Μίλιτς και Σισέ "κόπηκαν" από τον Μπέσνικ Χάσι, μαζί με τους "αναμενόμενους" Μαρτίνς και Ανσαριφάρντ.

Η επιλογή του προπονητή του Ολυμπιακού ήταν δύσκολη, καθώς στη λίστα έπρεπε να συμπεριληφθούν μάξιμουμ 17 ξένοι ποδοσφαριστές. Ουσιαστικά το δίλημμα στο οποίο κλήθηκε να απαντήσει ήταν το "Μπεν ή Μίλιτς".

Τελικά ο Κοσσοβάρος τεχνικός αποφάσισε να δηλώσει τον πρωταγωνιστή της πρόκρισης επί της Παρτίζαν και να αφήσει στην... εξέδρα τον Κροάτη μπακ, δεδομένου ότι μπορεί - πλην ασφαλώς του Κούτρη- να χρησιμοποιήσει ως αριστερό οπισθοφύλακα και τον Φιγκέιρας.

Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

ΛΙΣΤΑ Α

Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σεμπά, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένχελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ

ΛΙΣΤΑ Β

Ανδρούτσος, Νικολάου, Σκαφίδας

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ