ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Σέρβοι μπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Μάρκοβιτς

Liverpool's Steven Gerrard, center, celebrates scoring with teammates Lazar Markovic, left, and Jordon Ibe during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday Feb. 10, 2015. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Steven Gerrard, center, celebrates scoring with teammates Lazar Markovic, left, and Jordon Ibe during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday Feb. 10, 2015. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Το όνομα του Λάζαρ Μάρκοβιτς ακούγεται όλο και πιο πολύ για τον Ολυμπιακό, με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τους Πειραιώτες. (VIDEO)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία, ο Ολυμπιακός κοιτάζει και πάλι την περίπτωση του 24χρονου Σέρβου μεσοεπιθετικού, Λάζαρ Μάρκοβιτς, έχοντας στο μυαλό τους το ενδεχόμενο να κινηθούν για να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα ως δανεικό.

Ο Μάρκοβιτς ανήκει στην Λίβερπουλ, ενώ την τελευταία αγωνιστική περίοδο έπαιξε για λογαριασμό της Άντερλεχτ, με την οποία έχει ακόμη ένα χρόνο συμφωνία. Όπως τονίζουν οι Σέρβοι, ο Ολυμπιακός θα έρθει σε συμφωνία με το σύλλογό του, αν εκείνος δεχτεί να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μένει να δούμε αν όντως ισχύουν τα σενάρια από την Σερβία και ο Ολυμπιακός εντέλει προχωρήσει την περίπτωση του Μάρκοβιτς ενόψει της επόμενης σεζόν.

AP Photo/Jon Super

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Ρωσία - Σαουδική Αραβία με 300+ ειδικά στοιχήματα και προσφορά*-έκπληξη στο Stoiximan.gr (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ