ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι πρώτες σκέψεις Λεμονή για Πλατανιά

Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάκης Λεμονής δεν είναι και τόσο διαφωτιστικός στις προπονήσεις, αλλά με όσα αφήνει να εννοηθεί υπάρχει η αίσθηση ότι θα ξεκινήσει ο Σισοκό και όχι ο Ντε Λα Μπέγια απέναντι στον Πλατανιά.

Πολύς ντόρος είχε γίνει στο ντέρμπι της Λεωφόρου με την απόφαση του Βασίλη Βούζα να ξεκινήσει π.χ. τον Αλί Σισοκό και όχι τον Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Είχε προηγηθεί και το 90λεπτο στην Κωνσταντινούπολη, με αποτέλεσμα ο Γάλλος μπακ να εμφανιστεί ξεζουμισμένος στο ματς με τον Παναθηναϊκό και να κάνουν "πάρτι" από την πλευρά του οι παίκτες του Ουζουνίδη.

Τι θα κάνει ο Λεμονής στο ντεμπούτο του κόντρα στον Πλατανιά (1/4, 19.30); Αν πιστέψουμε τις τελευταίες δοκιμές, τότε θα προτιμήσει τον Σισοκό! Βέβαια, υπάρχει άλλη μία προπόνηση, η απογευματινή της Παρασκευής (31/3), για να βγουν τα οριστικά συμπεράσματα. Πάντως, ο Σισοκό μοιάζει να έχει το προβάδισμα έναντι του Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια.

Από εκεί και πέρα, ο Καπίνο θα είναι στο τέρμα και την τετράδα της άμυνας θα συμπληρώνουν οι Φιγκέιρας, Μποτία και Ντα Κόστα.Στα χαφ ο Ρομαό μοιάζει να έχει τον πρώτο λόγο και αναζητείται ο παρτενέρ του (Καμπιάσο ή Μάρτινς). Κι από εκεί και πέρα αρχίζουν οι “γρίφοι”.

Ο Ελιουνούσι πέρασε μία ίωση, την Πέμπτη (30/3) προπονήθηκε κανονικά και αν προπονηθεί και σήμερα (31/3), τότε θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα. Κατ' επέκταση θα παιχτεί η μία θέση στα “φτερά” ανάμεσα σε Μάριν και Μανθάτη, άσχετα αν χθες (30/3) σαν να έδειξε ότι θα αφήσει τον Νορβηγό στον πάγκο. Είπαμε όμως: Υπάρχει άλλη μία προπόνηση και αν ο Ταρίκ φωνάξει "παρών" για τα καλά, τότε το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει...

Ο Φορτούνης έχει δεδομένη την παρουσία του στην ενδεκάδα και μένει να φανεί ποιον από τους Ανσαριφάρντ ή Καρντόσο θα ξεκινήσει.

Γενικώς δεν ήταν και τόσο διαφωτιστικός στις προπονήσεις και ίσως κάνει... σοφότερους τους παίκτες του στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (31/3).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ