ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι προβληματισμοί του Σίλβα για τον αγωνιστικό χώρο

Οι προβληματισμοί του Σίλβα για τον αγωνιστικό χώρο
INTIME SPORTS

Έτοιμος να παίξει ακόμα και από την αρχή ο Ντουρμάζ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν φαίνεται διατεθειμένος στην Ημαθία (31/10, 19.30) να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το Περιστέρι. Ρόλο θα παίξει και το χορτάρι της Βέροιας.

Στην Βέροια βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής (30/10) η αποστολή του Ολυμπιακού και η αλήθεια είναι ότι από τα πρώτα πράγματα που συζητήθηκαν με το που πάτησαν ο Σίλβα και οι συνεργάτες του το πόδι τους στο ξενοδοχείο, ήταν ηκατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Έχουν φτάσει πολλά στα αφτιά τους. Έχουν δει και από την τηλεόραση ότι το χορτάρι του γηπέδου της Βέροιας δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Το θετικό είναι ότι τουλάχιστον δεν έβρεξε καθόλου σήμερα (30/10)και ούτε προβλέπεται να βρέξει αύριο (31/10). Αν όμωςπέσουν έξωοι μετεωρολόγοι και ρίξει τελικά...καρέκλες, τότε είναι δεδομένο ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να παίξουν σε βούρκο.

Ένας προβληματισμός λοιπόν υπάρχει για το τι θα συναντήσουν οι Πειραιώτες στο γήπεδο της Βέροιας. Από την άλλη βεβαίως, καταλαβαίνουν ότι δεν πρέπει ναστέκονται εκεί ο Σίλβα και οι συνεργάτες του. Ξέρουν ότι μπορούν να βρεθούν αντιμέτωποι και μεαντίξοες γηπεδικές συνθήκες.

Ο Ολυμπιακός αύριο (31/10, 19.30) θα ψάξει το 9Χ9 στην Ημαθία. Ποια θα είναι η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Πορτογάλος τεχνικός; Εκτιμήσεις μόνο μπορεί να γίνουν, γιατί δεν ήταν και πολύ διαφωτιστικός στις δοκιμές στο Ρέντη.

Η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι θα πάει με ενδεκάδα Περιστερίου και Ζάγκρεμπ. Το πολύ να γίνει μία αλλαγή.Και αυτή η αλλαγή ενδέχεται να είναι ο Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος επέστρεψε στην αποστολή μετά από δύο εβδομάδες και δηλώνει έτοιμος να παίξει ακόμα και από την αρχή.

Μία πιθανή ενδεκάδα λοιπόν είναι με Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβα, Μασουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνη, Σεμπά, Ντουρμάζ και Ιντέγε. Στην Βέροια ανέβηκαν επίσης οι Ντα Κόστα, Φινμπόγκασον, Γιαννιώτας, Ερνάνι, Καπίνο, Πάρντο, Σαλίνο και Ζντιέλαρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ