ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Νιγηριανοί "στέλνουν" Αγκού στον Ολυμπιακό

Nigeria's Mikel Ndubusi Agu during the international friendly soccer match between Serbia and Nigeria at The Hive Stadium in London, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Nigeria's Mikel Ndubusi Agu during the international friendly soccer match between Serbia and Nigeria at The Hive Stadium in London, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αφρική, ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Μίκελ Αγκού που ανήκει στην Πόρτο.

Δημοσίευμα του owngoalnigeria.com αναφέρει πως ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να συμφωνήσει με τον Μίκελ Αγκού και να τον αποκτήσει από την Πόρτο αντί 5.000.000 ευρώ.

Πρόκειται για μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που είχε απασχολήσει και πέρυσι τον Ολυμπιακό, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει σε εκτίμηση. Ο Αγκού είναι 27 ετών και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, ενώ έχει πάρει κάποια ματς και ως στόπερ.

Τα δικαιώματά του ανήκουν στην Πόρτο, αλλά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε ως δανεικός στην Σετούμπαλ. Με την προαναφερθείσα ομάδα έγραψε 18 παιχνίδια με ένα γκολ. Επίσης, ο Αγκού είναι διεθνής με την Νιγηρία και το συμβόλαιό του με τους "δράκους" εκπνέει το 2021.

Ο Μικέλ Αγκού άρχισε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Πόρτο και στη συνέχει δόθηκε δανεικός σε Κλαμπ Μπριζ, Σετούμπαλ, Μπούρσασπορ και πάλι φέτος στην Σετούμπαλ. Με τη φανέλα της ομάδας του Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει δύο συμμετοχές, αντίθετα με την Πόρτο Β' έχει 63 και δύο γκολ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ