ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Κινέζοι για Ανσαριφάρντ!

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ένα παλιό "φλερτ" φαίνεται πώς αναθερμάνθηκε, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες μέρες έρχεται πρόταση από την Κίνα για τον Ιρανό επιθετικό του Ολυμπιακού, Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Από το πρωί της Παρασκευής (12/1), τοSport24.grσάς είχε προϊδεάσει ότι έρχεται πρόταση για βασικό παίκτη του Ολυμπιακού. Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι η πρόταση αναμένεται να έρθει άμεσα και θα είναι από την Κίνα.

Μάλιστα, δεν θα αφορά τον Σεμπά για τον οποίο όντως υπάρχει ενδιαφέρον από την Άπω Ανατολή, αλλά τον Καρίμ Ανσαριφάρντ!

Πώς έχουν τα δεδομένα; Στον Ολυμπιακό δεν έχουν καμία ενόχληση ακόμα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι αν "σκάσει" η πρόταση, οι "ερυθρόλευκοι" θα την αποδεχτούν κιόλας. Άλλωστε, δεν ήταν και λίγες οι φορές που έχουν πει "όχι" σε σούπερ προτάσεις όπως επί παραδείγματι για τον Ιντέγε, τον Ομάρ, τον Φορτούνη και αρκετούς άλλους παίκτες...

Ομως σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι Κινέζοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αποκτήσουν τον Ιρανό φορ των Πειραιωτών. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε κάποια σημαντικά στοιχεία.

Πρώτον, ο Ολυμπιακός δεν θέλει να χάσει τον Ανσαριφάρντ, καθώς ξέχωρα από την εικόνα που έχει ο σύλλογος, έχει πολύ καλή άποψη για αυτόν ο Όσκαρ Γκαρθία.

Δεύτερον, ο Καρίμ δεν θέλει να φύγει από τους "ερυθρόλευκους" και γενικότερα από την Αθήνα, από τη στιγμή που η σύντροφός του μένει στην πρωτεύουσα. Άλλωστε, ήταν και ένας από τους λόγους που δεν επέλεξε τον ΠΑΟΚ πέρσι τον χειμώνα.

Εν κατακλείδι, οι Κινέζοι αναμένεται να βρουν... τοίχο! Απλώς, αξίζει να αναφέρουμε μία λεπτομέρεια. Και πέρσι είχαν έρθει Κινέζοι (λέγεται ότι είναι η ίδια ομάδα που ενδιαφέρεται και τώρα) για τον Καρίμ και συγκεκριμένα αρχές Οκτωβρίου 2016, όταν ακόμα φορούσε τη φανέλα του Πανιωνίου. Από τότε όμως ο Ανσαριφάρντ έβγαζε μία αρνητική διάθεση ως προς το... αεροπλάνο για την Άπω Ανατολή.

Στην Ελλάδα ήθελε να μείνει τότε, το ίδιο θέλει και τώρα. Το θέμα των Κινέζων πάντως είναι υπαρκτό, θα κάνουν την προσπάθειά τους, θα "χτυπήσουν" την πόρτα του Ολυμπιακού, αλλά θα μοιάζει με θαύμα αν στο τέλος καταφέρουν να αποσπάσουν το "ναι" των πρωταθλητών Ελλάδας και του ίδιου του παίκτη.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όσκαρ Γκαρθία: "Μεταγραφές μετά τις αποχωρήσεις"
"Παρακολουθεί τον Εμπουεΐ ο Ολυμπιακός"
"Πολύ κοντά στον Φιγκέιρας η Μπράγκα"
Έρχεται πρόταση για βασικό παίκτη του Ολυμπιακού!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ