ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Ιταλοί συντηρούν το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Κούτρη

Οι Ιταλοί συντηρούν το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Κούτρη

Η φημολογία στην Ιταλία που θέλει τη Νάπολι να ενδιαφέρεται για τον Λεονάρντο Κούτρη συνεχίζεται. Ο 25χρονος μπακ που "πραγματικά αρέσει στον Γκατούζο" και η στάση του Ολυμπιακού στην περίπτωσή του.

Συνεχίζονται τα ρεπορτάζ στην Ιταλία με βάση τα οποία η Νάπολι έχει στη λίστα τον Λεονάρντο Κούτρη του Ολυμπιακού. Είναι χαρακτηριστική η τοποθέτηση του Αλεφρέντο Πεδουλά, γνωστού δημοσιογράφου που ασχολείται με μεταγραφικές υποθέσεις, ο οποίος ανέφερε στο "SportItalia":

"Η Νάπολι ψάχνει αριστερό μπακ καθώς ο Γκουλάμ μοιάζει να μην αποτελεί εγγύηση. Έχει γίνει μια έρευνα για τον Ρικάρντο Ροντρίγκες της Μίλαν για δανεισμό, αλλά κι αυτός δεν έχει το προφίλ του πιο αξιόπιστου. Στον Γκατούζο αρέσει πραγματικά ο Λεονάρντο Κούτρης του Ολυμπιακού, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2021".

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής των "ερυθρόλευκων" δεν έχει φέτος θέση βασικού. Έχει κάνει έξι συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι πρόθυμη να τον παραχωρήσει, αρκεί βέβαια να πάρει τα χρήματα που θέλει. Μέχρι στιγμής, πάντως, ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος μιλάει για πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Σύμφωνα με άλλα ρεπορτάζ στην Ιταλία, ο Κούτρης θα ήταν επιλογή της Νάπολι τον Ιούνιο, όταν το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό θα έχει μπει στον τελευταίο χρόνο. Είναι σίγουρο ότι τον Ιανουάριο η υπόθεση του διεθνούς μπακ θα έχει μπόλικο... ζουμί, καθώς δεδομένα θα προκύψουν προτάσεις. Το θέμα είναι αν η ΠΑΕ τις κάνει αποδεκτές ή όχι.

Στην περίπτωση που ο Κούτρης αποχωρούσε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, τότε ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα κάνει κίνηση για να καλύψει το κενό. Εκεί βέβαια μπορεί να παίξει και ο Γκασπάρ, ο οποίος όμως αποδίδει καλύτερα στη δεξιά πλευρά της άμυνας. Στο εντός έδρας ματς με την ΑΕΛ, υπενθυμίζεται, όταν ο Τοροσίδης μπήκε αντί του Τσιμίκα, ο Γκασπάρ πέρασε αριστερά και ο "Τόρο" αγωνίστηκε στο δεξί άκρο.

Παρεμπιπτόντως, ακόμα και το όνομα του Αρτούρ Μαζουακού της Γουέστ Χαμ έχει γραφτεί στην Ιταλία για πιθανός στόχος της Νάπολι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ