ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Ιταλοί γράφουν για συμφωνία του Ολυμπιακού με Καρνέζη

Οι Ιταλοί γράφουν για συμφωνία του Ολυμπιακού με Καρνέζη
Καρνέζης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδας, ο Ολυμπιακός τα βρήκε με την Ουντινέζε για τον επαναπατρισμό του Ορέστη Καρνέζη το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει τερματοφύλακα για τη νέα αγωνιστική περίοδο και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Ένα απ' αυτά, φέρνει τον Ορέστη Καρνέζη πίσω στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών και μάλιστα σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα έχει επέλθει συμφωνία με την Ουντινέζε για τον διεθνή τερματοφύλακα.

Ο 32χρονος από το 2013 αγωνίζεται στο εξωτερικό και μετά την Ουντινέζε και τη Γουότφορντ, ετοιμάζεται να γυρίσει για τα γκολπόστ του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε πως ξεκίνησε την καριέρα του και καθιερώθηκε στον αιώνιο αντίπαλο.

"Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα ως το 2019, αλλά αναμένεται να επιστρέψει στο 'σπίτι'. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται και φέτος έπειτα από επτά σερί κατακτήσεις, έχασε το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Καρνέζης έχει ήδη δεχτεί την πρόταση και η Ουντινέζε για τη μεταγραφή θα βάλει στα ταμεία της 1,5 με 2 εκατομμύρια ευρώ", αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "sportal.it".

Το Sport24.gr είχε γράψει από τις 18 Ιανουαρίου για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Καρνέζη και μένει να δούμε αν είναι όντως τόσο προχωρημένο το θέμα. Μην ξεχνάμε πως παίζει δυνατά και η επιστροφή του Ανδρέα Γιαννιώτη στο Λιμάνι, ο οποίος όμως θέλει να έχει ενεργό ρόλο. Θα συνυπάρξουν ή θα προχωρήσει μονάχα μια από τις δυο περιπτώσεις; Εν αναμονή, λοιπόν...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ