ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Ιταλοί γράφουν για Γκατούζο!

Οι Ιταλοί γράφουν για Γκατούζο!

Οι ιταλικές ιστοσελίδες έχουν βουίξει πως ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Τζενάρο Γκατούζο. Μάλιστα ο μάνατζερ του παίκτη αποκάλυψε πως έρχεται στην Ελλάδα για διαπραγματεύσεις. Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες επιβεβαιώνουν τις επαφές με τον Ντ' Αμίκο, όχι για τον Γκατούζο, αλλά για διάφορους παίκτες.

Τ' όνομα του Ολυμπιακού φαίνεται πως είναι "must" αυτό το καλοκαίρι στην Ιταλία, καθώς οι γείτονές μας μπλέκουν συνεχώς τους Πειραιώτες σε διάφορα σενάρια, πότε αληθινά και πότε ψεύτικα.

Μετά τον Μάουρο Καμορανέζι, οι Ιταλοί γράφουν για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον διεθνή, Τζενάρο Γκατούζο, που έχει βέβαια συμβόλαιο γι' άλλα δύο χρόνια με την Μίλαν.

Συγκεκριμένα, ο ατζέντης του Ιταλού, Αντρέα Ντ' Αμίκο, αποακάλυψε στο Skysports πως θα έρθει στην Ελλάδα για να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες πάντως επιβεβαιώνουν τις επαφές που είχαν με τον Ιταλό μάνατζερ, αν και όπως επισημαίνουν συζήτησαν για διάφορους παίκτες και όχι για τον Γκατούζο.

Ο 32χρονος άσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο τον Δεκέμβρη με την Μίλαν, όμως μετά το Μουντιάλ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει από τους "ροσονέρι".

Άλλωστε στην Ιταλία είναι γνωστό πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δούμε τον Γκατούζο εκτός Μίλαν, όμως τώρα πλέον εμπλέκεται και το όνομα του Ολυμπιακού.

Αν τα σενάρια των Ιταλών ευσταθούν (επαναλαμβάνουμε πως ο επίσημος Ολυμπιακός δεν το επιβεβαιώνει), και οι "ερυθρόλευκοι" φέρουν τον Τζενάρο Γκατούζο στο μεγάλο Λιμάνι τότε θα έχουν πραγματοποιήσει μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ιστορίας τους και θα έχουν λύσει το πρόβλημα στην μεσαία γραμμή.

Άλλωστε αναφερόμαστε σ' έναν παίκτη με σπουδαία καριέρα, με 11 χρόνια γεμάτα τίτλους στην Μίλαν και 73 συμμετοχές στην Εθνική Ιταλίας. Η αξία του Γκατούζο είναι αδιαμφισβήτητη και φτάνουν απλά οι τίτλοι που έχει κατακτήσει για να καταλάβει κανείς το πόσο σπουδαίος παίκτης είναι.

Συγκεκριμένα έχει πάρει ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο Ιταλίας, 2 Champions League, 2 UEFA Super Cups, 1 FIFA Club World Cup και ένα παγκόσμιο Κύπελλο με τους "ατζούρι" το 2006, όπου ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας.

"Καμία επαφή από Ολυμπιακό για Καμορανέζι"



Ο μάνατζερ του Μάουρο Καμορανέζι, Σέρτζο Φορτουνάτο, μίλησε στην ιστοσελίδα calciomercato.it για την επαφή που τελικά... δεν είχε με τον Ολυμπιακό. Ο μάνατζερ του Ιταλοαργεντίνου τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήταν μία ενδιαφέρουσα λύση για τον πελάτη του, αλλά τελικά δεν έγινε καμία επαφή για τον παίκτη από πλευράς Πειραιωτών.



Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φορτουνάτο:



" Η Γιουβέντους είπε ότι μίλησε με τον Ολυμπιακό και του έδωσε το τηλέφωνό μου για να συζητήσουμε το ενδεχόμενο μεταγραφής του Καμορανέζι. Κανείς όμως δεν με πήρε. Με μένα η διαπραγμάτευση δεν παρακάμφθηκε, αφού δεν άρχισε καν. Επαναλαμβάνω ότι ποτέ δεν μίλησε με κανέναν υπεύθυνο από την ελληνική ομάδα. Δεν υπάρχουν άλλες επίσημες προτάσεις. Αν φύγει, θα το κάνει για κάποια ομάδα που θα του αρέσει. Ο Ολυμπιακός ήταν μία ενδιαφέρουσα λύση, αλλά δεν μιλάμε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή τη Ρεάλ Μαδρίτης".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ