ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Γάλλοι "στέλνουν" Γκαρντ στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι

Οι Γάλλοι "στέλνουν" Γκαρντ στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι

Ο Τάκης Λεμονής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, όμως σύμφωνα με το mercato365.com ο Ρεμί Γκαρντ είναι πολύ πιθανό να τον διαδεχτεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Τι αναφέρει το ρεπορτάζ.

Οι Ρεμί Γκαρντ και Φιλίπ Μοντανιέ αρνήθηκαν να αναλάβουν σε αυτή την φάση της σεζόν την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και οι Πειραιώτες στράφηκαν στη λύση του Τάκη Λεμονή, ο οποίος για τρίτη φορά θα καθίσει στον "ερυθρόλευκο" πάγκο. Το αν θα είναι μια προσωρινή ή μόνιμη λύση, θα φανεί το καλοκαίρι, όταν και η διοίκηση θα κληθεί να πάρει αποφάσεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα πάντως με την γαλλική ιστοσελίδα " Mercato365.com" η πρόσληψη Λεμονή "δεν σημαίνει απαραίτητα πως έκλεισε η πόρτα που φέρνει τον Ρεμί Γκαρντ στον Πειραιά", με την ιστοσελίδα να υποστηρίζει πως ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί μία προσωρινή λύση μέχρι να αναλάβει το καλοκαίρι ο Γκαρντ.

"Ο Γάλλος τεχνικός βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα και παραμένει προτεραιότητα για τους δύο Γάλλους που βρίσκονται στο τιμ του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντέστο και Κριστιάν Καρεμπέ", αναφέρει ακόμα το ρεπορτάζ.

Βέβαια, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού υποστηρίζουν πως ο Τάκης Λεμονής είναι πλέον αυτός που έχει τα "κλειδιά" των αποδυτηρίων και το θέμα του προπονητή θα συζητηθεί και πάλι μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν.

AP Photo/Scott Heppell

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ