ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι επόμενοι τέσσερις στην πόρτα εξόδου του Ολυμπιακού

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΘΕΣ ΣΠΟΡΤ ΤΕΣΕΝΤΕΡΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΘΕΣ ΣΠΟΡΤ ΤΕΣΕΝΤΕΡΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εξελίξεις αναμένονται εντός της ερχόμενης εβδομάδας με τους Ένγκελς, Πάρντο και Χατζισαφί. Τι συμβαίνει με τον Ανσαριφάρντ, μετά τη μεταγραφή του Αχμέντ Χασάν.

Από Δευτέρα (20/8) ναι μεν μπαίνει ο Ολυμπιακός σε ρυθμούς Μπέρνλι, αλλά μπαίνει και σε εβδομάδα αποχωρήσεων. Μετά τις μεταγραφές των Γκιλιέρμε και Αχμέντ Χασάν χαλαρώνει εν μέρει το κομμάτι της ενίσχυσης και πλέον στο λιμάνι θα ρίξουν πολύ μεγάλο βάρος στο θέμα των αποχωρήσεων.

Αυτή τη στιγμή "καίει" τους ανθρώπους των Πειραιωτών να απεμπλακούν από ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται και κατ' επέκταση από κάποια βαριά συμβόλαια.

Με τον Ένγκελς αναμένεται να ξεμπερδέψει ο Ολυμπιακός μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Ο Βέλγος στόπερ έχει "πολιορκηθεί" από την Ρεμς, αλλά τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι έχει μπει «σφήνα» και η Άντερλεχτ. Από την Ρεμς έχει έρθει πρόταση και μάλιστα στην Γαλλία υποστηρίζουν ότι ο παίκτης περιμένει κάτι καλύτερο. Το αν θα είναι η Άντερλεχτ το καλύτερο για την καριέρα του Ένγκελς, αυτό θα το αποφασίσει ο ίδιος εφόσον η ομάδα των Βρυξελλών ικανοποιήσει πρώτα τον Ολυμπιακό.

Εξελίξεις αναμένονται και για τον Χατζισαφί, ο οποίος να θυμίσουμε ότι "κόπηκε" από την ευρωπαϊκή λίστα. Για τον Ιρανό έχει έρθει πρόταση και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει άμεσα από το λιμάνι.

Επίσης, ο Φελίπε Πάρντο είναι ολοφάνερο ότι δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνς και πλέον σαν κάτι να φαίνεται ότι υπάρχει στον ορίζοντα για τον Κολομβιανό. Κάτι από Πορτογαλία μεριά…

Τέλος, επικρατεί μυστικοπάθεια γύρω από τον Ανσαριφάρντ σε ό,τι έχει να κάνει με το αν έχει «ενοχληθεί» ο Ολυμπιακός από ομάδα του εξωτερικού ή όχι. Οι "ερυθρόλευκοι" μετά την απόκτηση του Αχμέντ Χασάν είχαν επικοινωνήσει προς τον Τύπο ότι ο Αιγύπτιος φορ θα παλέψει με τον Γκερέρο για μία θέση στην ενδεκάδα. Για τον Ανσαριφάρντ δεν υπήρχε η παραμικρή κουβέντα στην ενημέρωση των "ερυθρόλευκων".

Την ίδια στιγμή στο Ιράν υποστηρίζουν ότι μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις με τον Καρίμ μέσα στις επόμενες 4-5 μέρες. Βέβαια, αυτό το ακούμε από τις αρχές του καλοκαιριού και ο Ανσαριφάρντ ακόμα κάνει προπονήσεις στον Ρέντη και συν τοις άλλοις δηλώθηκε από τον Μαρτίνς στη λίστα για τα ματς με την Μπέρνλι.

Στο Ιράν όμως επιμένουν ότι ο Ανσαριφάρντ θα φύγει. Και ότι θα φύγει άμεσα… Κάτι περί επίσημης πρότασης στον Ολυμπιακό δεν έχει επιβεβαιωθεί πάντως.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ