ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι δυο "διαβολοβδομάδες" του Ολυμπιακού

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΡΙΕΚΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA  (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΟΦΟΕ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΡΙΕΚΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΟΦΟΕ ICON

Ο Ολυμπιακός έχει πολύ βεβαρημένο πρόγραμμα σε πρωτάθλημα, Champions League και Κύπελλο και θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί και στα τρία μέτωπα, γι' αυτό και "γέμισε" το ρόστερ του. Το Sport24.gr αναλύει το θέμα.

Οι αγώνες της Εθνικής μας ομάδας ανήκουν στο παρελθόν και θα μας απασχολήσουν ξανά το διάστημα 7 και 10 Οκτωβρίου, όταν και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τις Κύπρο και Γιβραλτάρ αντίστοιχα. Τότε, θα υπάρξει ξανά διακοπή για τους συλλόγους, οι οποίοι επιστρέφουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, ενώ από την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν και οι ευρωπαϊκές μάχες.

Για τον Ολυμπιακό είναι ένα μεγάλο στοίχημα, το οποίο θέλει κερδίσει, αφού στόχος του είναι να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα, να κάνει δικό του το Κύπελλο, το οποίο του έχει... λείψει την τελευταία διετία και φυσικά να είναι ανταγωνιστικός σε έναν όμιλο-φωτιά στο Champions League. Κακά τα ψέματα, η πρόκληση είναι τεράστια για τους Πειραιώτες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στο μετεγγραφικό παζάρι φέτος, οι "ερυθρόλευκοι" κινήθηκαν δυναμικά, γέμισαν το ρόστερ τους με παίκτες αξίας, πρόσθεσαν λύσεις για τον πάγκο τους και γενικά η φετινή ομάδα είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή. Άπαντες ομολογούν ότι ποιοτικά δεν έχει σχέση ο φετινός Ολυμπιακός σε σχέση με τον περσινό, αν και οι απαντήσεις θα δοθούν στο χορτάρι.

Η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι έχει να δώσει έξι αγώνες με Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στο Champions League, έχει να παίξει άλλους 13 αγώνες πρωταθλήματος ως το φινάλε του πρώτου γύρου και μάλιστα θα παίξει τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό ενδιάμεσα από τις δυο μάχες με τους Καταλανούς. Ειδικά, από 18 Οκτωβρίου ως τις 31 έχει δυο εβδομάδες-κόλαση με Καταλανούς, "ασπρόμαυρους" και "τριφύλλι", που θα κρίνουν πολλά για το μέλλον της σεζόν.

Τα παιχνίδια θα είναι συνεχή για τον Ολυμπιακό και στα τρία μέτωπα, με τον Χάσι να πρέπει να κάνει διαχείριση του ρόστερ του και να καταφέρει να συνδυάσει τα καλά αποτελέσματα με το θεαματικό ποδόσφαιρο, το οποίο θέλει να βλέπει ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος έκανε ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας φέτος με 21.500, δείγμα και της προσμονής και των απαιτήσεων που υπάρχουν.

Ακολουθεί το πρόγραμμα του Ολυμπιακού, με τις ημερομηνίες στο πρωτάθλημα να μην έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί, αν και σε κάποιες περιπτώσεις είναι δεδομένες, όταν ακολουθούν ή προηγούνται παιχνίδια Champions League. Επίσης, υπάρχουν τα κενά για την εθνικές ομάδες τον Οκτώβριο και για τα μπαράζ του Νοεμβρίου.

SUPER LEAGUE (9/9): Ξάνθη - Ολυμπιακός

CHAMPIONS LEAGUE (12/9): Ολυμπιακός - Σπόρτινγκ Λισσαβώνας

SUPER LEAGUE (16 ή 17/9): Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (19, 20 ή 21/9): Ολυμπιακός - Αστέρας

SUPER LEAGUE (23 ή 24/9): ΑΕΚ - Ολυμπιακός

CHAMPIONS LEAGUE (27/9): Γιουβέντους - Ολυμπιακός

SUPER LEAGUE (30/9 ή 1/10): Ολυμπιακός - Ατρόμητος

SUPER LEAGUE (14 ή 15/10): Πανιώνιος - Ολυμπιακός

CHAMPIONS LEAGUE (18/10) Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός

SUPER LEAGUE (21 ή 22/10) Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (24 ή 25/10) Αχαρναϊκός - Ολυμπιακός

SUPER LEAGUE (28/10) Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

CHAMPIONS LEAGUE (31/10) Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα

SUPER LEAGUE (4 ή 5/11) Ολυμπιακός - Πλατανιάς

SUPER LEAGUE (18 ή 19/11) Ολυμπιακός - Λεβαδειακός

CHAMPIONS LEAGUE (22/11) Σπόρτινγκ - Ολυμπιακός

SUPER LEAGUE (25 ή 26/11) Κέρκυρα - Ολυμπιακός

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (29/11): Κισσαμικός - Ολυμπιακός

SUPER LEAGUE (2/12) Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης

CHAMPIONS LEAGUE (5/12) Ολυμπιακός - Γιουβέντους

SUPER LEAGUE (9 ή 10/12) Παναιτωλικός - Ολυμπιακός

SUPER LEAGUE (16 ή 17/12) Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ