ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι ατάκες του Σίλβα και η επίθεση στον Βενγκέρ

Οι ατάκες του Σίλβα και η επίθεση στον Βενγκέρ
Μάρκο Σίλβα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε τι έγινε μετά το τέλος του θριάμβου της νίκης του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ. Ο προσγειωμένος Καμπιάσο, ο... ιππότης Μποτία και η πίεση που δέχθηκε ο Βενγκέρ για την ήττα (VIDEO).

OΜάρκο Σίλβα είναι πάντα μετρημένος και ψυχρός, αλλά μετά το "διπλό" έκανε πλακίτσες και απαντούσε με ερωτήσεις, αφού με το που άκουσε "κόουτς πως σκέφτηκες να βάλεις τον Σεμπά;" απάντησε "καλή ιδέα, έ"

ΛΟΝΔΙΝΟ: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ

Για να δούμε λοιπόν τι έγινε μακριά από τις κάμερες, όταν οι παίκτες και οι προπονητές είναι ελεύθεροι και εκφράζονται χωρίς συστολές, καθώς η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού έκανε τους πάντες χαρούμενους, αλλά και προσγειωμένους.

Ο πρώτος που βγήκε στη μικτή ζώνη ήταν ο Σιόβας. Ήταν και πρώτος στους πανηγυρισμούς, αφούέκανε το... αεροπλάνο προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού, πριν καλά -καλά σφυρίξει ο διαιτητής και τον ακολούθησε ο δαιμονισμένος Κασάμι.

Οι ατάκες του Σίλβα και η επίθεση στον Βενγκέρ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

- Πρέπει να μιλήσεις, ήταν η πρώτη αντίδραση των δημοσιογράφων, ο Σιόβας όμως απάντησε: "θα τα πει όλα ο Φορτούνης, αυτός ήταν ο πρωταγωνιστής" και μετά αρκέσθηκε να πει μακριά από τις κάμερες "δεν κάναμε κάτι ολοκληρωμένο. Ακόμη δεν προκριθήκαμε και έχουμε την Κυριακή το δύσκολο ματς στην Τούμπα".

Ο Πάρντο είπε τα δικά του, εκθείασε τον Σίλβα, ενώ ο Φινμπόγκανσον έριξε τα καρφιά του "δεν σκοράρω γιατί δεν παίζω. Αν παίζω θα βάλω κι άλλα γκολ".

Οι πρωταγωνιστές της νίκης στην κάμερα του Sport24.gr

Ο Ρομπέρτο αποδείχθηκε διπλωμάτης, καθώς είπε όταν τον ρωτήσαμε, ποια είναι η διαφορά της περσινής με την εφετινή ομάδα; "άλλη ομάδα η περσινή, άλλη η εφετινή", κι όταν παρατηρήσαμε "πολύ διπλωματική απάντηση" σχολίασε "είμαι καλός διπλωμάτης".

Ο Μποτία έλαμπε από χαρά, κι όταν του είπαν "έκανες μεγάλο παιχνίδι" μιμήθηκε κι αυτός τον συμπατριώτη του, λέγοντας "εγώ κάνω ότι μου πει ο προπονητής. Παίζω όταν με βάζει στην ενδεκάδα και δουλεύω σκληρά όταν με έχει στον πάγκο. Σας ευχαριστώ".

Άπαντες πάντως αφιέρωσαν τη νίκη στον κόσμο που ακολουθεί παντού τον Ολυμπιακό, ενώ στη συνέντευξη Τύπου του Βενγκέρ, είχαμε επίθεση κατά ριπάς

- Γιατί έπαιξε ο Οσπίνα και όχι ο Τσεχ;

"Γιατί έτσι έκρινα, όταν γίνεις εσύ προπονητής να κάνεις άλλες επιλογές".

- Μας είπες ότι το ματς ήταν ένας τελικός. Γιατί έχασες τον τελικό; Γιατί έβαλες το άλφα, την βήτα, τον γάμα. Γιατί δεν έβαλες τον δέλτα, τον έψιλον;

Μιλάμε για πραγματική ομοβροντία ερωτήσεων και απαντήσεων σε ρυθμούς πινγκ πονγκ, αφού δεν του χαρίστηκε κανείς, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αλσατός δεν έδωσε συγχαρητήρια στον Σίλβα και έφυγε τρέχοντας προς τα αποδυτήρια.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πάντως ήταν προσγειωμένοι, κανένας δεν είπε μεγάλα λόγια και η διάθεση τους περικλείεται στις κουβέντες του Καμπιάσο "καλή η νίκη, αλλά ουδείς προκρίθηκε με τρεις βαθμούς".

Η Αρσεναλ υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό (2-3)

Ο Φορτούνης ομολόγησε: "το πρώτο γκολ το δουλεύουμε στην προπόνηση, ενώ στο δεύτερο είδα ότι ο τερματοφύλακας ήταν έξω και τον... κρέμασα". Ήταν ο προτελευταίος που πήγε στο πούλμαν και τον ακολούθησε τρέχοντας ο Κασάμι, χωρίς δηλώσεις, καθώς αμφότεροι πέρασαν από ντόπινγκ κοντρόλ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για πρώτη φορά μετά την εποχή Σόλιντ, δεν αναχώρησε με το τσάρτερ με τη λήξη του αγώνα. Θα "πετάξει" το μεσημέρι και αναμένεται στην Αθήνα στις 5.30μμ, και από το "Ελ Βενιζέλος" θα πάει κατευθείαν στο Ρέντη για προπόνηση, καθώς ακολουθεί το ματς με τον ΠΑΟΚ και μετά τη διακοπή θα ξανασχοληθούν με το Τσάμπιονς Λιγκ και το ματς του Ζάγκρεμπ, που είναι προγραμματισμένο στις 20 Οκτωβρίου.

Sport24 Radio 103,3: Η περιγραφή του θριάμβου του Ολυμπιακού!

Kαι μέσα σε όλα αυτά, ο Παντελής Διαμαντόπουλος πανηγυρίζει που αποθέωσε τον Σίλβα πολύ νωρίς, αλλά όλοι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού παραδέχτηκαν ότι ο Πορτογάλος δεν... παίζεται και πάνω απ όλα δεν είναι προβλέψιμος. Ποτέ δεν "έπιασαν" την ενδεκάδα σε επτά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και επιτέλους μετά από πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός έχει έναν άνθρωπο στον πάγκο του που ξεκοκαλίζει με τους συνεργάτες του τον αντίπαλο, δίνει μασημένη τροφή στους παίκτες του, δεν καταλαβαίνει από ονόματα και λίστες και προπάντων δεν έχει μόνιμη ενδεκάδα και δεν κάνει αλλαγές που είναι τοις πάσι γνωστές πριν καλά-καλά ξεκινήσει το ματς. Μέχρι τώρα, μόνο ο Ρομπέρτο είναι σίγουρος...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξάλλου έφυγε χωρίς δηλώσεις στις κάμερες, απέφυγε διακριτικά τα φώτα, ενώ στο Λονδίνο βρέθηκε η σύζυγος του και οι δυο κόρες του, με την πρώτη να καμαρώνει επειδή πρώτη φορά είδε ματς του Ολυμπιακού στην Αγγλία και συνδυάστηκε με την πρώτη νίκη σε 50 χρόνια. Δεν παρέλειψε όμως ο ηγέτης του νταμπλούχου να πάει μετά το τέλος του θριάμβου στους οπαδούς, οι περισσότεροι φοιτητές στην Αγγλία, για να γίνει ένα μαζί τους και να πανηγυρίσει το απίστευτο 2-3.

* Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο γιατρός της ομάδας, Χρήστος Θέος, έσπευσε στην εξέδρα όπου βρίσκονταν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και βοήθησε έναν φίλαθλο να βάλει στην θέση του τον ώμο του, ο οποίος είχε εξαρθρωθεί. Ο φίλαθλος του Ολυμπιακού υπέφερε από τους πόνους, όμως η παρέμβαση του Θέου ήταν καταλυτική και άμεση, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες και βοηθώντας τον να επαναφέρει τον ώμο του. Θυμίζουμε το περιστατικό με τον άτυχο φίλαθλο της Φενέρ, μόλις το περασμένο καλοκαίρι, οπότε πάλι ο γιατρός του Ολυμπιακού είχε παρέμβει άμεσα και σωτήρια!

* Ο Ιντέγε παραπονέθηκε για ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και για αυτό τον λόγο αντικαταστάθηκε. Δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό, αφού ο Νιγηριανός φορ το κατάλαβε και δεν πιέστηκε παραπάνω, αφήνοντας την θέση του στον σκόρερ Φινμπόγκασον.

* Αντίθετα δεν υπάρχει κανένα θέμα τραυματισμού με την δεύτερη αλλαγή του αγώνα με τον Σεμπά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ