ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι αποχωρήσεις "πονοκεφαλιάζουν" τον Ολυμπιακό

2018 CEV VOLLEYBALL CHALLENGE CUP / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÑÁÂÅÍÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
2018 CEV VOLLEYBALL CHALLENGE CUP / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÑÁÂÅÍÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν τους λόγους τους που χαμήλωσαν τους τόνους γύρω από την ακατάπαυστη ονοματολογία σχετικά με μεταγραφικές στόχους, υπαρκτούς ή μη.

Μόνο τυχαίο δεν ήταν το τάιμινγκ που επέλεξαν οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν λόγο για «παραμύθια» αναφορικά με τον ξαφνικό «καταιγισμό» ονομάτων ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού. Ένας «καταιγισμός» πάντως που προέρχεται κυρίως από ΜΜΕ του εξωτερικού ή από προτάσεις μανατζαραίων.

Οι Πειραιώτες με τον Πέδρο Μαρτίνς προφανώς και έχουν μπει σε διαδικασία να συζητήσουν για μεταγραφικές κινήσεις και για ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Ακούγεται για στόπερ, χαφ, εξτρέμ και επιθετικό. Ότι εκεί ψάχνει παίκτες που θα φέρουν την ταμπέλα «ενδεκαδάτοι».

ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει ήδη σε κάποιες μεταγραφές (Καμαρά, Μάνος). Η αλήθεια είναι ότι πράγματι ξέφυγε κάπως η κατάσταση με τα ονόματα που έχουν γραφτεί σωρηδόν, ωστόσο, επαναλαμβάνουμε ότι τα περισσότερα προέρχονται από πορτογαλικές πηγές που επικαλούνται ότι έχουν σχέση με το περιβάλλον του Πέδρο Μαρτίνς.

Για παράδειγμα για τον 29χρονο Αφρικανό εξτρέμ της Γκιμαράες, Έλντον Ράμος (δανεικός από Σπόρτινγκ) υπάρχει η βεβαιότητα από την Πορτογαλία ότι ο Μαρτίνς έχει ήδη μιλήσει μαζί του! Όλα αυτά φυσικά θα αποδειχθούν στην πορεία κατά πόσο έχουν βάση.

ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή ένα πράγμα «καίει» τον Ολυμπιακό ή για την ακρίβεια τον «πονοκεφαλιάζει». Πώς θα βρει τον τρόπο να τελειώσει με κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει τον κύκλο τους στην ομάδα. Ο Οφόε για παράδειγμα κουτσά - στραβά κάτι θα φέρει και θα φύγει. Με τον Σεμπά όμως τι θα γίνει; Ο Βραζιλιάνος εδώ και ενάμισι χρόνο φεύγει και όλο στον Ολυμπιακό μένει.

Τον Νοέμβριο έλεγε ότι είχε πρόταση από την Κίνα, αλλά η μοναδική πρόταση που έφτασε από την Άπω Ανατολή ήταν στα τέλη Φεβρουαρίου για τον Πάρντο.

Επίσης, στην Σερβία λένε ότι ο Τζούρτζεβιτς θα αποτελέσει παρελθόν και το ερώτημα είναι πώς θα βρεθεί η «χρυσή τομή» για να φύγει.

Τα λέμε όλα αυτά βεβαίως, έχοντας ως πρόσφατα παραδείγματα όλα όσα συνέβησαν τον περασμένο χειμώνα. Μόνο ο Μπεν είχε σοβαρή πρόταση και έφυγε για τον Ερυθρό Αστέρα και ο Ζντιέλαρ που τον γλυκοκοίταζε δύο χρόνια η Παρτιζάν.

Ο Καπίνο έμεινε ελεύθερος την τελευταία μέρα του Γενάρη, ο Μίλιτς το ίδιο, ο Καρσελά με τα χίλια ζόρια βρήκε άκρη με τη Σταντάρ Λιέγης (δανεικός από την Γρανάδα) και με τον Εμενίκε έγινε το… θαύμα και βρέθηκε η Λας Πάλμας που ακόμα κλαίει τα λεφτά που ξόδεψε για τον δανεισμό του εώς το τέλος της σεζόν!

Στο υπάρχον ρόστερ δεν υπάρχουν πολλοί Καπίνο, Μίλιτς, Ελιουνούσι ή Ντα Κόστα που έμειναν ελεύθεροι. Ακόμα και για τον Ζιλέ για τον οποίο ακούγονται πολλά για το μέλλον του, ξοδεύτηκαν κάποια χρήματα (πάνω από 1 εκ. ευρώ) για να έρθει από τη Ναντ. Μόνο ο Μποτία είναι σε διαδικασία αποχώρησης επειδή μένει ελεύθερος.

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, θα κοιτάξει με το που ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στις 6 Μαΐου, να κάνει γρήγορες κινήσεις στο κομμάτι των αποχωρήσεων, έτσι ώστε να ελευθερωθούν οι θέσεις και να γίνουν στη συνέχεια οι απαραίτητες ενέργειες για τις διορθωτικές κινήσεις.

Το ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν «σταμπάρει» παίκτες για την ενίσχυση του ρόστερ, αυτό είναι κάτι που δεν χωράει αμφιβολία. Όμως, αναγνωρίζουν ότι θα χρειαστεί να «οπλιστούν» με υπομονή για να προχωρήσουν στα «deals», τόσο των μεταγραφών, αλλά κυρίως στο κομμάτι των αποχωρήσεων.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ