Οφόε: "Θέλει να επιστρέψει στο Βέλγιο η γυναίκα μου, αλλά..."

Οφόε: "Θέλει να επιστρέψει στο Βέλγιο η γυναίκα μου, αλλά..."

Την ανησυχία του για την ασφάλεια του ιδίου και της οικογένειάς του εξέφρασε ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε στην "Het Nieuwsblad" μετά την διάρρηξη στο σπίτι του. Τι δήλωσε ο Βέλγος μέσος του Ολυμπιακού.

Πριν από μερικές μέρες είχε γραφτεί στο Βέλγιο ότι ο Οφόε θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του εξαιτίας της διάρρηξης του σπιτιού του. Ο ιδιος ρωτήθηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και απάντησε ότι δεν έχει ιδέα για τα δημοσιεύματα. Απάντησε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Ναι μεν παραδέχτηκε ότι είναι σοκαρισμένος ακόμα, αλλά δεν έδειξε τάσεις φυγής. Το Σάββατο (18/11) η βελγική εφημερίδα "Het Nieuwsblad" του πήρε δύο δηλώσεις για το θέμα και εκείνος δεν έκρυψε ότι η γυναίκα του θέλει να επιστρέψει στο Βέλγιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρουμε και άμεσες αποφάσεις.

"Αν ήμουν εδώ μόνος μου, θα μπορούσα να μετακομίσω, όμως έχω μια οικογένεια που πρέπει να νιώθει καλά εδώ. Δεν μπορώ να πάω σε έναν αγώνα, με την σκέψη στο μυαλό ότι η οικογένειά μου δεν αισθάνεται ασφαλής. Δεν αποδίδω όπως θέλω, αυτό είναι το πρόβλημα τώρα.

Η γυναίκα μου, η Μαϊτέ, θέλει να πάει σύντομα στο Βέλγιο. Αν επιστρέψει σε λίγο καιρό, δεν θα είναι πρόβλημα, αλλά αν όχι, επειδή δεν μπορεί πλέον να αισθάνεται ασφαλής εδώ, τότε θα πρέπει να βρούμε μια λύση. Περιμένω. Είναι πολύ νωρίς για να πάρω δραστικές αποφάσεις", είπε ο Οφόε στην "Het Nieuwsblad".

Ερωτηθείς για το αν θα σκεφτόταν επιστροφή στη "Jupiler Pro League", ανέφερε χαρακτηριστικά: "Η επιστροφή είναι πιθανή, αλλά δεν είναι η πρώτη μου φιλοδοξία".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

Δολοφονία Κωστόπουλου: 15 κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24