ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οφόε: "Μου επιβλήθηκε πρόστιμο στον Ολυμπιακό που δεν ήταν νόμιμο"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βαντίς Οτζίτζα Οφόε, σε συνέντευξή του, αναφέρθηκε στην περίοδο που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και τόνισε πως δέχτηκε πρόστιμο που δεν ήταν νόμιμο. Ο Βέλγος θεωρεί λάθος την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα.

Στην περίοδο που αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Βαντίς Οτζίτζα Οφόε. Ο 30χρονος Βέλγος μέσος θεωρεί λάθος την απόφασή του να έρθει στη χώρα μας, ενώ μίλησε και για συγκεκριμένα περιστατικά.

"Για δύο μήνες έκανα ατομικές προπονήσεις, μαζί με έναν Βραζιλιάνο συμπαίκτη μου. Μία φορά την εβδομάδα κάναμε προπόνηση με μπάλα. Ήταν δύσκολο για μένα. Πήρα στις 8 το πρωί ένα e-mail που μου έλεγε ότι έπρεπε να συναντηθώ με τον πρόεδρο στις 9, αλλά το είδα το e-mail αυτό στις 10.

Μετά μου επιβλήθηκε ένα πρόστιμο 10.000 ευρώ. Ήταν ένα πρόστιμο που δεν προβλεπόταν και δεν νομίζω ότι ήταν σωστό και νόμιμο φυσικά. Μίλησα με τους ανθρώπους μου για το θέμα αυτό. Ήταν ένα οικονομικό θέμα που έπρεπε να ξεκαθαριστεί", ανεφερε ο χαφ της Γάνδης.

Παράλληλα, είπε πως το δυσκολότερο ματς της καριέρας του ήταν αυτό κόντρα στη Μπαρτσελόνα: "Το δυσκολότερο ματς της καριέρας μου ήταν στο Champions League ως παίκτης του Ολυμπιακού. Αντιμετωπίσαμε την Μπαρτσελόνα. Η συνεργασία του Μπουσκέτς με τον Ινιέστα ήταν καταστροφική. Συνέκλινε κι ο Μέσι συχνά.

Δεν είχε καμία σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ, δεν είχε κάτι ξεχωριστό αυτή η ομάδα. Πέντε παίκτες έκαναν επίθεση και άλλοι τόσοι έπαιζαν άμυνα. Η Μπαρτσελόνα ήταν σε άλλο επίπεδο. Έχω ακόμη μια ανάμνηση από τη Ρεάλ. Ποτέ δεν ζητάω να βγω φωτογραφία με κάποιον διάσημο, επειδή δεν θεωρώ ότι είναι σοβαρό. Ωστόσο, πριν από ένα ματς τη Ρεάλ έκανε μια εξαίρεση και ζήτησα να βγω φωτογραφία με τον Ζιντάν, διότι είμαι μεγάλος φαν του".

Ο Οφόε είχε έρθει το καλοκαίρι του 2017 κατόπιν εισήγησης του Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος ήθελε πάση θυσία τον ποδοσφαιριστή που τότε έπαιζε στη Λέγκια Βαρσοβίας, καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην Πολωνία και πράγματι ο Οφόε προερχόταν από εξαιρετική σεζόν εκεί. Στον Ολυμπιακό όμως ήταν λίγες οι καλές του εμφανίσεις, ενώ υπήρξαν και περιστατικά στα οποία ο ίδιος πρωταγωνίστησε και τα οποία έφεραν και το διαζύγιο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ