ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οφόε: "Αν δεν πιστέψουμε εμείς στον τίτλο, δεν θα το κάνει άλλος για εμάς"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο σκόρερ της νίκης (1-0) του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου, Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, τόνισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" πρέπει να πιστέψουν ότι είναι "ζωντανοί" στη μάχη διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός νίκησε (1-0) τον Πανιώνιο στο κεκλεισμένων των θυρών "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή με τον Βέλγο μέσο, Βάντις Οτζίτζα-Οφόε να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Με δηλώσεις του στη ΝOVA υποστήριξε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες πρέπει να πιστέψουν ότι μπορούν ακόμη να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, καθώς όπως τόνισε "αν δεν τον πιστέψουν οι ίδιοι, δεν θα το κάνει άλλος γι' αυτούς".

Παραδέχθηκε ότι οι "ερυθρόλευκοι" τον τελευταίο καιρό ένιωσαν πίεση, εστίασε στην απουσία λόγω ασθένειας του Όσκαρ Γκαρθία και τόνισε ότι αισθάνεται καλύτερα στον Πειραιά σε σχέση με παλαιότερα στην τρέχουσα σεζόν.

"Δεν ήταν εύκολο για εμάς. Ήταν 1-0, ο πρώτος στόχος ήταν να σκοράρουμε. Είχαμε αγωνία μέχρι να έλθει το πρώτο γκολ. Είχαμε ένα κακό σερί. Γι' αυτό νιώθουμε πιεσμένοι να νικήσουμε. Δεν αντέχουμε να χάσουμε άλλους βαθμούς. Είναι καλό να νιώθεις την πίεση κάποιες φορές, γιατί αισθάνεσαι δυνατός. Ξέρουμε ότι έχουμε την υποχρέωση να νικήσουμε στα επόμενα ματς.

Είχαμε κακά αποτελέσματα κι ατυχίες σε ματς που θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Πρέπει να πιστέψουμε ότι είμαστε διεκδικητές του τίτλου. Αν δεν το κάνουμε εμείς, δεν θα το κάνει κάποιος άλλος για εμάς. Αν δεν το καταφέρουμε, τουλάχιστον να πούμε ότι το προσπαθήσαμε.

Είχαμε κακή περίοδο, υπάρχουν πολλά που πήγαν άσχημα. Υπήρχε μεγάλη πίεση, άγχος, στρες, ο προπονητής μας ήταν απών. Είναι ο καπετάνιος του καραβιού. Το συζητήσαμε, προσπαθήσαμε να δούμε τι πήγε άσχημα στα αποδυτήρια, το συζητήσαμε, σήμερα προσπαθήσαμε να παίξουμε καλά, πρέπει να έχουμε τον προπονητή μας κοντά, για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε μέχρι τέλος αυτό που μπορούμε.

Όταν υπάρχει κακή περίοδος, υπάρχει και η κριτική. Υπάρχει τρόπος που μπορείς να κάνεις κριτική. Εξαρτάται ποιος κάνει την κριτική και τι είδους κριτική γίνεται. Υπάρχει εποικοδομητική κριτική, αλλά κι αυτή που κάνει κακό.

Είχα κάποια προβλήματα, τα οποία θέλω να ξεπερνώ και να συγκεντρώνομαι στο γήπεδο. Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές, προσπαθώ να κάνω το 100%. Τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα, αλλά έχουμε σημαντικό ματς".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ