ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ - Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής ο Βούκοβιτς

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Βούκοβιτς EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΟΦΗ (21/10, 20:30) και άφησε εκτός τον Γιάγκος Βούκοβιτς. Ποιοι είναι οι 21 που ταξιδεύουν στο Ηράκλειο.

Μια έκπληξη περιελάμβανε η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον (21/10, 20:30) στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή, όπου οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο και την ισοπαλία με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Πορτογάλος κόουτς των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, άφησε εκτός τον Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος ήταν βασικός στα προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά δεν θα ταξιδέψει στην Κρήτη για τη μάχη με την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Εκτός είναι επίσης τόσο ο τιμωρημένος, Κώστας Φορτούνης, όπως και ο τραυματίας, Αχμέντ Χασάν, ενώ κανονικά είναι στους 21 της αποστολής ο Δημήτρης Μάνος. καθώς δεν ήταν σοβαρό το χτύπημά του στο χέρι και θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Αναλυτικά οι 21 παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Πέδρο Μαρτίνς: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιλιέρμε, Ναουέλ, Τουρέ, Ποντένσε, Γκερέρο, Μάνος.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ