ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ζιοβάνι θυμήθηκε τη λόμπα στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 4-1 το 1999

Ο Ζιοβάνι θυμήθηκε τη λόμπα στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 4-1 το 1999

Ο Ζιοβάνι θυμήθηκε το γκολ με λόμπα που έβαλε στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ το 1999 στο ΟΑΚΑ και έκανε το σχετικό ποστάρισμα στο λογαριασμό του στο Instagram.

Ένα από τα ωραιότερά του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού θυμήθηκε ο Ζιοβάνι και έκανε σχετικό ποστάρισμα στο λογαριασμό του στο Instagram, ανεβάζοντας και το VIDEΟ από εκείνο το τέρμα του.

"Ένα από τα γκολ που σημάδεψαν το πέρασμά μου από τον Ολυμπιακό. Όπως και το μαλλί μου", έγραψε ο Βραζιλιάνος δίπλα από το VIDEΟ του αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 4-1 στο ΟΑΚΑ στις 8 Νοεμβρίου 1999. Εν ολίγοις, πριν από 19 ακριβώς 19 χρόνια...

Στην περιγραφή εκείνου του παιχνιδιού για λογαριασμό της NOVA ήταν ο αείμνηστος, Κώστας Τσόγκας και μάλιστα ήταν το τελευταίο ντέρμπι που είχε περιγράψει για το συνδρομητικό κανάλι. "Πω πω, ωραίο γκολ. Φοβερό γκολ από τον Ζιοβάνι που περνάει την μπάλα πάνω από τον Κόβιτς", είχε πει μεταξύ άλλων ο συνάδελφος για την γκολάρα του Βραζιλιάνου με αντίπαλο τον υψηλόσωμο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

Να τονιστεί ακόμα πως παρά το επιβλητικό σκορ με αντίπαλο τον Δικέφαλο απομακρύνθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από τον πάγκο του Ολυμπιακού και ήρθε στη θέση του ο Ιταλός, Αλμπέρτο Μπιγκόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ