ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Βέργος επιστρέφει, τούρκικες "σειρήνες" για Ντα Κόστα

Ο Βέργος επιστρέφει, τούρκικες "σειρήνες" για Ντα Κόστα

Στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι ο Βέργος δεν έπεισε τους ανθρώπους της β' ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης και θα αποχωρήσει το καλοκαίρι. Καλές προτάσεις από Τουρκία και Ουκρανία φαίνεται πώς έχει ο Μανουέλ Ντα Κόστα.

Κι ενώ το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό έχει πάει για την επόμενη εβδομάδα, μιας και στο λιμάνι έχουν ρίξει το βάρος στη φιέστα της Κυριακής (7/5) και στις αποφάσεις των Πειθαρχικών Επιτροπών της ΕΠΟ, στα διεθνή ΜΜΕ επικρατεί ένα... αλαλούμ με ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό των Πειραιωτών και εμπλέκονται σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια.

Η εφημερίδα "Marca"για παράδειγμα έγραψε ότι ο Νίκος Βέργος που έπαιξε φέτος δανεικός στην β' ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, αναμένεται να αποχωρήσει από την Ισπανία καθώς δεν έπεισε τους Μαδριλένους.

Η μετακίνηση του 21χρονου Έλληνα στράικερ από τους Πειραιώτες στους "μερένγκες" το καλοκαίρι του 2016 προκάλεσε αίσθηση, έστω και αν επρόκειτο για δανεισμό (με οψιόν αγοράς στα 8 εκατ. ευρώ), με τον παίκτη να προορίζεται ουσιαστικά για την Καστίγια, την 2η ομάδα της "Βασίλισσας".

Πραγματοποιώντας 23 εμφανίσεις (1300') με απολογισμό πέντε γκολ και μια ασίστ, η διαδρομή του Νίκου Βέργου στην Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει να φτάνει στο τέλος της.

"Ένας ακόμη παίκτης που αναμένεται να αποχωρήσει είναι ο Νίκος Βέργος, που επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας στράικερ είχε αγωνιστεί δανεικός και στην Έλτσε τη σεζόν 2015-2016", τονίζει το δημοσίευμα της Marca.

Αν ισχύει η συγκεκριμένη πληροφορία, δεν αποκλείεται ο Βέργος να ακολουθήσει ακόμα και την αποστολή στο Ζέεφελντ, αν εώς τότε δεν έχει βρεθεί κάποια άλλη ομάδα. Σαν να δείχνει πάντως ο νεαρός επιθετικός ότι θα ήθελε να συνεχίσει το... ευρωπαϊκό ταξίδι.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους παίκτες που έβαλαν το... χεράκι τους για την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος, ο Μανουέλ Ντα Κόστα είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει. Ήδη στην Τουρκία υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν την Μπούρσασπορ και την Οσμάνλισπορ να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Ακούγεται ότι είναι διατεθειμένες να του προσφέρουν ένα συμβόλαιο πάνω από ένα εκατομμύριο. Την ίδια στιγμή το ενδιαφέρον της Ντινάμο Κιέβου δεν έχει ατονίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Ο Βαλβέρδε περιμένει την Μπαρτσελόνα"
"Επερώτηση στη Βουλή, ο τίτλος δεν αλλάζει"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ