ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο "μερένγκε" Καρεμπέ θέλει να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ η Μπάρτσα λόγω Βαλβέρδε

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κριστιάν Καρεμπέ βλέπει φαβορί την αγαπημένη του Ρεάλ για το 4ο διαδοχικό Champions League όμως δεν έκρυψε την επιθυμία του ο φετινός τίτλος να πάει στην Μπαρτσελόνα ελέω... Βαλβέρδε.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν άκρως επιτυχημένος και στις δύο θητείες του στο μεγάλο λιμάνι και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού όχι μόνο τον έχουν ξεχάσει αλλά εξακολουθούν να πίνουν νερό στο όνομά του και να τον επαινούν όπου βρεθούν και όπου σταθούν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Κριστιάν Καρεμπέ, με τον πρώην παίκτη και νυν αθλητικό διευθυντή των Πειραιωτών να παραχωρεί συνέντευξη στην ισπανική ιστοσελίδα "Sportium" και σε αυτή να μην κρύβει την επιθυμία του να δει την Μπαρτσελόνα πρωταθλήτρια Ευρώπης αυτή τη σεζόν ώστε να επιβραβεύτεί ο "Τσινγκούρι" για την εξαιρετική δουλειά του.

"Θα ήθελα να δω την Μπαρτσελόνα να κατακτά το Champions League για τον Βαλβέρδε, που δουλεύει πολύ καλά. Έχει μία πραγματικά καλή ομάδα, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αυτό το κάτι που χρειάζεται για να κατακτήσει το Champions League. Tα πέντε τελευταία χρόνια έχουν κατακτήσει τα πάντα", τόνισε ο πρωταθλητής Ευρώπης με τους "μερένγκες" τη σεζόν 1997-98.

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Κληθείς επίσης να σχολιάσει κάποιους από τους νυν αστέρες της Ρεάλ, ο Καρεμπέ έκανε ειδική αναφορά στους Γκάρεθ Μπέιλ, Καρίμ Μπεζεμά και Τιμπό Κουρτουά.

"Χωρίς τον Ρονάλντο, πρέπει να γίνει ο ηγέτης της Ρεάλ στην επίθεση", είπε για τον Ουαλό ενώ για τον Γάλλο επιθετικό σχολίασε πως "πρέπει, μετά την αποχώρηση του Ζιντάν, να αποδείξει πως είναι πάντα ο Καρίμ που ξέρουμε, από την Λιόν μέχρι την υπογραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης".

Όσον αφορά στον Βέλγο, υπογράμμισε πως δίκαια κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου γκολκίπερ στα γήπεδα της Ρωσίας στο πρόσφατο Μουντιάλ και ότι τώρα καλείται να δείξει πως δικαιολογημένα πήρε τον τίτλο, κάθε φορά που φοράει τη φανέλα της Ρεάλ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ