ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε το δικό του σάιτ

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, απέκτησε τη δική του ιστοσελίδα, στην οποία παρουσιάζονται όλες οι δραστηριότητές του.

Την δική του ιστοσελίδα απέκτησε ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σε αυτή παρουσιάζονται όλες οι δραστηριότητές του και φυσικά μπορεί κανείς να διαβάσει το βιογραφικό του Βαγγέλη Μαρινάκη και του πατέρα του, Μιλτιάδη.

Κλικάροντας κάποιος στη διεύθυνση www.evangelosmarinakis.com, έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για όλα τα θέματα που αφορούν τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών και ιδιοκτήτη της ναυτιλιακής εταιρείας Capital.

Υπάρχουν, επίσης, αναφορές στη δράση του ως προέδρου του Ολυμπιακού και της Φόρεστ, αλλά και στο φιλανθρωπικό του έργο. Μάλιστα, η Unicef φαίνεται και στην πρώτη σελίδα του σάιτ του.

Να τονιστεί μάλιστα πως είναι γραμμένο στα αγγλικά και προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχει μετάφραση στα ελληνικά και σε άλλες γλώσσες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ