ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Τζούρτζεβιτς πήρε μόνος του την πρωτοβουλία για το πέναλτι

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς πήρε μόνος του την πρωτοβουλία να εκτελέσει το πέναλτι στο 90ο λεπτό, αγνοώντας τόσο τον πάγκο του Ολυμπιακού όσο και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γκιγιόμ Ζιλέ σε ανατροπή από τον Χατζηισαΐα, με τον Ούρος Τζούρτζεβιτς να αναλαμβάνει την εκτέλεση, παίρνοντας μόνος του την πρωτοβουλία.

Ο πάγκος είχε δώσει εντολή στον Καρίμ Ανσαριφάρντ να αναλάβει την εσχάτη των ποινών, αφού αυτός είναι ο εκτελεστής, έχοντας φέτος "3 στα 3". Ο Σέρβος φορ αγνόησε τον Χρήστο Κόντη, αλλά και τον Ιρανό φορ, ο οποίος πήγε αμέσως δίπλα του μόλις πήρε την μπάλα για να χτυπήσει το πέναλτι.

Ο Ανσαριφάρντ έδειχνε τον πάγκο, θέλοντας να του τονίσει ότι στον πάγκο έλεγαν ότι αυτός θα έπρεπε να πάρει την ευθύνη, ενώ μόλις τον απομάκρυναν οι συμπαίκτες του από την περιοχή, ώστε να εκτελεστεί το πέναλτι, εξακολουθούσε να δείχνει με το χέρι του στον πάγκο, όντας εμφανώς εκνευρισμένος με τον Σέρbο.

Μάλιστα, το "ΦΩΣ" αναφέρει πως ο Τζούρτζεβιτς ζήτησε συγγνώμη στα αποδυτήρια, αλλά μένει να δούμε αν θα υπάρξει συνέχεια από την διοίκηση και το προπονητικό τιμ. Ο Σέρβος είδε τον Γιαννιώτη να αποκρούει την εκτέλεσή του, προτού σκοράρει από κοντά ο Χατζισαφί και ισοφαρίσει σε 2-2.

Αυτό ήταν το δεύτερο πέναλτι που χτύπησε ο Τζούρτζεβιτς στο φετινό πρωτάθλημα, μετά την εύστοχη εκτέλεσή του στο 94' του εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα στην 4η αγωνιστική, ενώ ο Ανσαριφάρντ έχει ευστοχήσει στα παιχνίδια με Πλατανιά (10η αγωνιστική, εντός έδρας), Ξάνθη (18η, εντός έδρας) και Αστέρα (19η, εκτός έδρας).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ