ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Τζούρτζεβιτς πάει για βασικός με τη Γιουβέντους

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÔÆÏÕÑÔÆÅÂÉÔÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÔÆÏÕÑÔÆÅÂÉÔÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Εκτός απροόπτου ο Ούρος Τζούρτζεβιτς θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού στο αποψινό ευρωπαϊκό φινάλε κόντρα στην Γιουβέντους στο Καραϊσκάκη (5/12, 21.45).

Ουσιαστικά το προανήγγειλε ο Λεμονής στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (4/12). Ότι θα πάει λίγο διαφορετικά ως προς τη διάταξη (όχι ως προς την αγωνιστική φιλοσοφία) σε σχέση με τα ματς σε Λισσαβώνα και Μπαρτσελόνα.

Οι "ερυθρόλευκοι" στο αποψινό ματς με την Γιουβέντους (5/12, 21.45) αναμένεται αυτή τη φορά να παραταχθούν με κανονικό φορ. Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς θα είναι – εκτός απροόπτου – στην κορυφή της επίθεσης, καθώς δεν φαίνεται ο Λεμονής ότι θα επιλέξει το σχήμα χωρίς φορ που είχε προτιμήσει στα προηγούμενα τρία ματς του Champions League.

Ο 57χρονος τεχνικός δεν ήταν και τόσο... κατατοπιστικός στις τελευταίες δοκιμές. Για παράδειγμα δεν βγήκε άκρη για το ποιοι θα βρεθούν στα χαφ. Το πιθανότερο είναι να μην δούμε τον Κώστα Φορτούνη στην ενδεκάδα και να τον κρατήσει ο Λεμονής για το ματς με τον Παναιτωλικό (9/12). Άλλωστε, το είπε ξεκάθαρα ο κόουτς ότι θα κάνει εν μέρει και ροτέισον για να προφυλάξει παίκτες ενόψει Αγρινίου.

Η πιθανότερη ενδεκάδα των Πειραιωτών είναι με Προτό στην εστία, οι Ελαμπντελαουί (δεξιά), Μποτία, Ένχελς και Κούτρης (αριστερά), οι Ρομαό, Ζιλέ ή Ταχτσίδης και Οφόε στα χαφ, οι Πάρντο και Σεμπά στα "φτερά" και ο Τζούρτζεβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ