ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο τριπλός στόχος του Ολυμπιακού

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ  ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τριπλός είναι ο στόχος του Ολυμπιακού για τη μεταγραφική του ενίσχυση εν όψει της σεζόν 2020/21. Πέπε, Ροντρίγκες και αριστερός μπακ για να έρθουν άμεσα στην Ελλάδα.

Ξεκάθαρο δείχνει να είναι το πλάνο του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό κομμάτι, με τους «ερυθρόλευκους» να επιθυμούν να κλείσουν άμεσα τρία κεφάλαια που τους απασχολούν. Όπως έχουμε επισημάνει από το βράδυ της Παρασκευής, τυπικό είναι πλέον το θέμα του Πέπε που έχει μπει στην τελική ευθεία. Αναμένεται η άφιξη του Πορτογάλου μέσου της Γκιμαράες στην Ελλάδα, με στόχο να υπογράψει και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Πάνω του άλλωστε στηρίζεται ο 50χρονος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας, θέλοντας να αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Γκιλιέρμε που συνεχίζει στην Αλ Σαντ. Ο Πέπε ήταν η βασική επιλογή του Ολυμπιακού σε αυτή τη θέση και η διοίκηση από την πρώτη στιγμή ήθελε να υλοποιήσει την επιθυμία του προπονητή. Όπως αναλύσαμε και χθες βράδυ έτσι, αναμένεται στην Ελλάδα ο παίκτης ώστε να ολοκληρωθούν τα τυπικά της μεταγραφής του…

Ο ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ

Στην Τουρκία εκτιμούν πως η μεταγραφή του Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό δεν γίνεται να χαλάσει. Ο πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ, έχει προκριθεί από τον Μαρτίνς. Αντικαταστάθηκε στο φιλικό της Φενέρ λόγω ενοχλήσεων, ωστόσο μια πρώτη εκτίμηση δεν τον θέλει να έχει κάτι σοβαρό. Δεν υπήρχε και λόγος να ρισκάρει, από τη στιγμή που είναι υπό μεταγραφή, έτσι και έγινε αλλαγή.

Ο Ολυμπιακός τον Ροντρίγκες τον θέλει και την περίπτωσή του τη δουλεύει ημέρες. Δεν είναι και η μοναδική στα άκρα, όμως, καθώς υπάρχουν και άλλες λύσεις. Ο στόχος, όμως, είναι μετά τον Πέπε, ο Ροντρίγκες να είναι ο επόμενος που θα έρθει στην Ελλάδα άμεσα ώστε να ενσωματωθεί στην οικογένεια του Ολυμπιακού και να πιάσει δουλειά.

ΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ

Για το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Ζαϊντού ήταν ο παίκτης που προτιμούσε ο Μαρτίνς. Τις δυσκολίες βέβαια, τις γνώριζαν όλοι. Με την Πόρτο να δείχνει αυτή τη στιγμή το φαβορί για τον ποδοσφαιριστή. Ο Ολυμπιακός για αριστερά έχει φέρει ήδη τον Χολέμπας και αναζητεί μια ακόμη λύση. Έτσι και λόγω των δυσκολιών στην περίπτωση του Ζαϊντο, επέστρεψε στο προσκήνιο το όνομα του Τράουκο. Κι εδώ, όμως, υπάρχουν και άλλοι αριστεροί μπακ στα υπόψη της διοίκησης που θέλει να είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο.

Η λίστα έλεγε Ζαϊντού, Τράουκο αρχικά. Στόχος να κλείσει άμεσα και ο αριστερός μπακ ωστόσο…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ