ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Τουρέ σταμάτησε το ποδόσφαιρο για να γίνει προπονητής

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ποδόσφαιρο τέλος για τον Γιάγια Τουρέ, όπως έγινε γνωστό μέσω της συνέντευξης του ατζέντη Ντμίτρι Σέλουκ σε ρωσικό Μέσο. Ο Ιβοριανός, πλέον, αρχίζει καριέρα προπονητή.

Ο ατζέντης του Γιάγια Τουρέ, ο ιδιόρρυθμος Ντμίτρι Σέλουκ έδωσε συνέντευξη στο Sport24.ru και αποκάλυψε ότι ο σπουδαίος πελάτης του έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αρχίζοντας πλέον να επικεντρώνεται στο επόμενο βήμα που είναι η προπονητική.

Ο Σέλουκ, λοιπόν, είπε μεταξύ άλλων ότι ο Ιβοριανός πρωταθλητής έχει ήδη το πρώτο δίπλωμα που απαιτείται για να γίνει κόουτς, ενώ αναφέρθηκε και στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο Σέλουκ σημείωσε ότι ο Τουρέ τελείωσε την καριέρα του ως πρωταθλητής στην Σίτι, κι όταν ο δημοσιογράφος του απάντησε ότι ο παλαίμαχος πια χαφ ήταν στον Ολυμπιακό, τότε ο Σέλουκ τόνισε τα εξής: " Είχαμε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό να βοηθός προπονητή που θ' αγωνίζεται και ταυτόχρονα θα μελετά για το δίπλωμα.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, στον οποίο ο Γιάγια είχε αρχίσει την καριέρα του, υποσχέθηκε πως θα του δώσει αυτή την ευκαιρία. Όταν όμως πήγαμε εκεί πολλοί στην ομάδα δεν το αποδέχθηκαν και δεν ήθελαν να μοιραστούν τις αρμοδιότητές τους. Ο Τουρέ αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό του, ενώ μπορούσε να μείνει και να πληρώνεται. Έχει σπουδαία καριέρα και δεν είναι ζητιάνος που κάνει τα πάντα για το χρήμα..."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ