ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Σωκράτης Κόκκαλης στην κηδεία ιδρυτικού στελέχους της "Θύρας 7"

Ο Σωκράτης Κόκκαλης στην κηδεία ιδρυτικού στελέχους της "Θύρας 7"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το παρών στην κηδεία του ιστορικού στελέχους της "Θύρας 7", Άγγελου Γρηγοριάδη, έδωσε ο Σωκράτης Κόκκαλης, σε μία από τις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις του.

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (13/2) ο Άγγελος Γρηγοριάδης ("παππούς"), ιστορικό στέλεχος της "Θύρας 7". Πλήθος κόσμου και πολλοί -νυν και πρώην- οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου για το ύστατο χαίρε.

Μεταξύ τους και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης, σε μία από τις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις του. Ο εκλιπών ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που γνώρισε ο πρώην διοικητικός ηγέτης των "ερυθρολεύκων" όταν ανέλαβε τα ηνία της ΠΑΕ.

Ο Σ. Κόκκαλης, συνοδευόμενος -διακριτικά- από τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς φίλους της ομάδας που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μιχάλης Κουντούρης, καθώς και ο πρώην αρχηγός και νυν διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Κυριάκος Καραταΐδης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ