ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Σολδάνο διάλεξε πάλι το Νο27 για τη μητέρα του

Ο Σολδάνο διάλεξε πάλι το Νο27 για τη μητέρα του

Ο Φράνκο Σολδάνο παρουσιάστηκε ως νέος παίκτης της Μπόκα την οποία παρομοίασε με τον Ολυμπιακό. Ρωτήθηκε γιατί επέλεξε το Νο27 και απάντησε πως το κάνει γιατί έτσι νιώθει κοντά στη μητέρα του που έχασε.

Προ ημερών η Μπόκα Τζούνιορς ανακοίνωσε τον δανεισμό του Φράνκο Σολδάνο από τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται μάλιστα να κάνει το ντεμπούτο του τη Δευτέρα (19/8) στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αλντοσίβι του Φακούντο Μπερτόγλιο.

Την Πέμπτη (15/8) ο 25χρονος παρουσιάστηκε ως παίκτης των σενέισες και αφού σύγκρινε τη Μπόκα με τον Ολυμπιακό, απάντησε σε ερώτηση για τον λόγο που επέλεξε το Νο27, το οποίο είχε και στους "ερυθρόλευκους".

Ο Σολδάνο ανέφερε: " Έχει συναισθηματική αξία για εμένα, για να νιώθω κοντά στο πλευρό της μητέρας μου. Πάντα το έχεις στο μυαλό σου. Με βοηθάει μέρα με τη μέρα για να την έχω στη μνήμη μου". Η μητέρα του, την οποία έχασε, είχε γενέθλια 27 Ιανουαρίου και γι' αυτό επιλέγει να φοράει τη φανέλα με το Νο27.

Μεταξύ άλλων πρόσθεσε: " Νομίζω ότι η Μπόκα μοιάζει πολύ με τον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλη ομάδα, επιτίθεται συνέχεια και δημιουργεί πολλές ευκαιρίες για γκολ. Από την πρώτη στιγμή είχα πει στον Ολυμπιακό ότι θέλω να παίξω στη Μπόκα και έχασα τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο Champions League".

Για την παραχώρηση του για τον επόμενο χρόνο οι "ερυθρόλευκοι" έλαβαν 400.000 ευρώ ενώ, η οψιόν αγοράς του έχει οριστεί στα 5 εκατ. δολάρια, δηλαδή περίπου 4,5 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του παίκτη στη Μπόκα είναι το ίδιο με αυτό που λάμβανε στον Ολυμπιακό, 400.000€.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ