ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Σεμπά έφυγε από το γήπεδο πριν τελειώσει το παιχνίδι

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / ΣΕΜΠΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / ΣΕΜΠΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σεμπά έφυγε από το γήπεδο Καραϊσκάκη πριν τελειώσει ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους, έχοντας αντικατασταθεί στο ημίχρονο από τον Τάκη Λεμονή.

Ο Σεμπά βγήκε στο ημίχρονο του αγώνα με την Γιουβέντους ( 0-2) στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, με τον Βραζιλιάνο να παραχωρεί την θέση του στον Μάρκο Μάριν, όπως αποφάσισε ο Τάκης Λεμονής.

Ο 25χρονος εξτρέμ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έφυγε από το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" προτού τελειώσει ο αγώνας των Πειραιωτών με την "Γηραιά Κυρία", χωρίς να είναι γνωστός ο λόγος. Αν συνέβη κάτι απρόοπτο, είχε άδεια ή αποχώρησε με δική του πρωτοβουλία δεν είναι ακόμη γνωστό.

Όπως και να 'χει, ο Σεμπά βγήκε από το ματς και εν συνεχεία αποχώρησε από το Φαληρικό γήπεδο. Μένει να δούμε ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσει η διοίκηση και το προπονητικό τιμ, αλλά και τι εξήγηση θα δώσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής για την συμπεριφορά του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ