ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Σαλίνο δεν μπορεί να περιμένει για ανανέωση"

"Ο Σαλίνο δεν μπορεί να περιμένει για ανανέωση"
INTIME SPORTS

Η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Λεάντρο Σαλίνο του Ολυμπιακού εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ανέφερε ότι ο Βραζιλιάνος θέλει να ανανεώσει στην ομάδα του Πειραιά, αλλά πως δεν μπορεί να περιμένει έως το τέλος της σεζόν.

Το προσεχές καλοκαίρι εκπνέει το συμβόλαιο του Λεάντρο Σαλίνο στον Ολυμπιακό. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία που τον εκπροσωπεί, επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά και να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ξεκαθάρισε όμως ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη από Πορτογαλία, Γαλλία και Τουρκία και ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλει να περάσει η σεζόν και να μην έχει γίνει καμιά κουβέντα για επέκταση της συνεργασίας. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Ο Λεάντρο είναι χαρούμενος στην Ελλάδα. Άλλωστε η κόρη του γεννήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα. Λατρεύει τους οπαδούς του Ολυμπιακού και εμπιστεύεται τη διοίκηση της ομάδας. Έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και θέλει πολύ να ανανεώσει. Έχουμε ήδη δεχτεί προτάσεις από Πορτογαλία, Γαλλία και Τουρκία, όμως όλα θα εξαρτηθούν από τον Ολυμπιακό.

Παρότι δεν παίζει βασικός σε όλα τα παιχνίδια, θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αλλά δεν επιθυμεί να φτάσει η σεζόν στο τέλος της για να λυθεί το θέμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χωρίς Καμπιάσο και Ντουρμάζ

Ενας Γκόγκιτς στην Premier League

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ