ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ρομπέρτο αποθεώνει τον Ντιέγκο Σιμεόνε

Ο Ρομπέρτο αποθεώνει τον Ντιέγκο Σιμεόνε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρομπέρτο μίλησε για την παρουσία του πριν μερικά χρόνια στην Ατλέτικο και παραδέχτηκε πως ο Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν ο άνθρωπος που ανέβασε επίπεδο τους Μαδριλένους.

"Έζησα εκείνες στιγμές όταν αντιμετωπίζαμε την Ρεάλ Μαδρίτης ή τη Μπαρτσελόνα και ξέραμε ότι πρόκειται να χάσουμε. Και σκεφτόμασταν ακόμα να μη χάσουμε με πολλά γκολ. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει", τόνισε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "Goal.com" ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού και άλλοτε παρτενέρ του Τιμπό Κουρτουά στους Μαδριλένους, και συνέχισε:

"Η Ατλέτικο είναι μία ομάδα που τη φοβάσαι, όχι μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το κατάφεραν αυτό με το να είναι η καλύτερη αμυντικά ομάδα και με το να είναι περισσότερο δολοφονική στην επίθεση συγκριτικά με το παρελθόν. Με αυτό στο μυαλό, η ομάδα μπορεί να πετύχει οποιοδήποτε στόχο".

Όσον αφορά στη δική του παρουσία στην Ατλέτικο ανέφερε: "Όταν έφυγα εδώ ήρθε ο Σιμεόνε. Ήταν εκείνος με τον οποίο η Ατλέτικο άρχισε να κατακτάει τίτλους. Θα ήθελα πραγματικά να είμαι σε αυτή την ομάδα, κυρίως για το σεβασμό που αποπνέουν.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου εκεί η ομάδα είχε περάσει δύσκολες στιγμές, αλλαγές προπονητών, σεζόν με όχι πολύ καλά αποτελέσματα... Δεν επιλέγεις όμως πότε θα είσαι σε ένα μέρος και αισθάνομαι υπερήφανος που ήμουν εδώ".

Ο Ρομπέρτο αποθεώνει τον Ντιέγκο Σιμεόνε

Ο Ρομπέρτο σε φάση από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, στη φάση των ομίλων του Champions League τη σεζόν 2014-15

Επιπλέον, ο Ισπανός τερματοφύλακς των "ερυθρολεύκων" εξέφρασε την εκτίμησή του πως η Ατλέτικο Μαδρίτης θα πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League, υποδεχόμενη στο "Vicente Calderon" την Αϊντχόφεν στη ρεβάνς του 0-0 στην Ολλανδία.

"Δεν υπάρχει εύκολο νοκ-άουτ ματς στο Champions League. Μία ισοπαλία στο πρώτο ματς δίνει την ευκαιρία για εκατοντάδες πιθανότητες. Πιστεύω ότι η Ατλέτικο αισθάνεται πως είναι καλύτερη και νομίζω πως είναι καλύτερη.

Όταν το νιώθουν αυτό το αποδεικνύουν στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι εύκολο να έχεις την πίεση του να είσαι το φαβορί. Είναι περισσότερο μειονέκτημα παρά αβαντάζ. Πιστεύω όμως ότι η Ατλέτικο θα προκριθεί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ