ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο πιο παραγωγικός μπακ στην Ευρώπη ο Χολέμπας

Ο πιο παραγωγικός μπακ στην Ευρώπη ο Χολέμπας
INTIME SPORTS

Ο Χοσέ Χολέμπας είναι ο πιο παραγωγικός μπακ στην Ευρώπη και είναι μέσα σε εννέα φετινά γκολ του Ολυμπιακού.

O Χοσέ Χολέμπας έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια και έχει χάσει μόνο 38 λεπτά λόγω θλάσης στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Χολέμπας έχει σκοράρει ήδη τέσσερις φορές γεγονός που τον καθιστά τον πιο παραγωγικό μπακ στην Ευρώπη μπροστά από παίκτες όπως ο Ζόρντι Άλμπα, ο Φίλιπ Λαμ και ο Ιβάνοβιτς.

Μόνο ο Κολάροφ της Μάντσεστερ Σίτι έχει σημειώσει τέσσερα γκολ σε τέσσερις διαφορετικές διοργανώσεις (πρωτάθλημα , Τσάμπιονς Λιγκ, Λιγκ Καπ και εθνική Σερβίας).

Ο Χολέμπας είναι δεύτερος στο πρωτάθλημα σε αναλογία γκολ/τελικές προσπάθειες. Έχει τέσσερα τέρματα σε δέκα προσπάθειες.

Πρώτος είναι ο Τζιμπούρ (1/2,5) και μετά ο 28χρονος μπακ. Ο Χολέμπας είναι μέσα σε πέντε φετινά γκολ του Ολυμπιακού απέναντι στην Μονπελιέ, την Ξάνθη, τον Ατρόμητο, τον Λεβαδειακό και στην ασίστ που βγάζει στην Βέροια στον Τζιμπούρ.

Το 2009-10 ο Τοροσίδης είχε βγάλει την σεζόν με τέσσερα γκολ, ενώ ο Μαρκάνο πέρσι έφτασε τα πέντε τέρματα. Ο Χολέμπας έχει ήδη τέσσερα και μπροστά του μια ολόκληρη σεζόν.

Ο "ερυθρόλευκος" αμυντικός έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με την διοίκηση της ομάδας για ανανέωση του συμβολαίου του και πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ