ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός του 2019-2020

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΕΣΙΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΕΣΙΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr παρουσιάζει σε πίνακες τις επιλογές που έχει σε κάθε θέση ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. Οι -τουλάχιστον- τρεις μεταγραφές που θα γίνουν και το ενδεχόμενο πώλησης.

Ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί μεθοδικά στο μεταγραφικό παζάρι. Αγόρασε τον Ζοζέ Σα από την Πόρτο, ανανέωσε το συμβόλαιο του Κώστα Φορτούνη, έχει διατηρήσει μέχρι σήμερα τον βασικό περσινό κορμό και "μπαλώνει" τις τρύπες του ρόστερ με ποδοσφαιριστές που κουβαλάνε εξαιρετικό βιογραφικό και έχουν αποδείξει ότι αξίζουν.

Τέτοιο παράδειγμα είναι ο Γάλλος εξτρέμ Ματιέ Βαλμπουενά και ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός Ρούμπεν Σεμέδο. Περίπου ένα μήνα πριν από την πρώτη επίσημη αναμέτρηση για τη σεζόν 2019-2020, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ. Δεν έχουν τελειώνει οι κινήσεις ενίσχυσης, αλλά βρισκόμαστε στα τέλη Ιουνίου και η μοναδική θέση στην οποία αναζητείται αυτή τη στιγμή βασικός ποδοσφαιριστής είναι αυτή του στράικερ.

Το πρώτο παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν είναι στις 23 Ιουλίου στην Τσεχία, επομένως μέχρι τότε η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει χρόνο να κάνει την καλύτερη δυνατή κίνηση. Είναι πολύ σημαντική η τελική επιλογή που θα γίνει για τον παίκτη που θα στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και γι' αυτό χρειάζεται προσοχή και υπομονή.

Ασφαλώς και ο Μαρτίνς θα ήθελε άμεσα τη μεταγραφή του φορ για να τον βάλει όσο πιο γρήγορα στο κλίμα, αλλά γνωρίζει ότι το ζήτημα απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, χρόνο και ενδεχομένως... ζόρικες διαπραγματεύσεις.

Η "ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ" ΚΑΙ ΟΙ -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Αυτή τη στιγμή, με δεδομένο ότι δεν έχει προκύψει πώληση, το ρόστερ των Πειραιωτών είναι πλήρες σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είπαμε, αναζητείται βασικός επιθετικός και από εκεί και πέρα τερματοφύλακας που θα πλαισιώσει τον Ζοζέ Σα, αλλά και χαφ που θα πλαισιώσει τους Μπουχαλάκη, Γκιλέρμε και Καμαρά, ένας αντί - Νάτχο.

Κατά τα άλλα; Ειδικά στη μεσοεπιθετική γραμμή ο Πορτογάλος κόουτς έχει πληθώρα επιλογών. Βαλμπουενά, Φορτούνης, Ποντένσε, Μασούρας, Μπρούνο, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς και Χριστοδουλόπουλος όταν αποθεραπευτεί. Και οι περισσότεροι από αυτούς παίζουν όχι μόνο σε μία θέση, αλλά σχεδόν σε όλες. Και αριστερά, και δεξιά και στον άξονα.

Ακόμα και στη γραμμή κρούσης που μπορεί να υπάρχει το κενό του βασικού, από πίσω ακολουθούν τέσσερις παίκτες, οι Ντουρμισάι, Γκερέρο, Κάιπερς και Σολδάνο. Υπεροπλία και στην άμυνα, τόσο στις θέσεις των στόπερ, αλλά και στα άκρα της άμυνας. Το Sport24.gr σας παραθέτει στα παρακάτω γηπεδάκια τι επιλογές έχει ο Μαρτίνς αυτή τη στιγμή για τη νέα αγωνιστική περίοδο με βάση τους παίκτες που έχουν ταξιδέψει στην Πολωνία και κάνουν προετοιμασία.

Ας έχουμε φυσικά στο μυαλό ότι αρκετοί δεν θα μείνουν. Είτε θα παραχωρηθούν δανεικοί ή θα λύσουν τα συμβόλαιά τους. Όπως και ότι μέχρι τα τέλη Αυγούστου, το ενδεχόμενο να "σκάσουν" προτάσεις για βασικά στελέχη, να προκύψει πώληση δηλαδή, πάντα εγκυμονεί, εξέλιξη που θα υποχρεώσει τη διοίκηση να βγει στην αγορά για τους αντικαταστάτες τους.

Ο Ολυμπιακός του 2019-2020
Ο Ολυμπιακός του 2019-2020
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ