ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός στην 9η θέση με τις πιο πετυχημένες ομάδες

Ο Ολυμπιακός στην 9η θέση με τις πιο πετυχημένες ομάδες
EUROKINISSI SPORTS

Το Goal.com έφτιαξε τη λίστα με τις 30 πιο επιτυχημένες ομάδες στον κόσμο με βάση του τίτλους που έχουν κατακτήσει. Στην 9η θέση ο Ολυμπιακός, κλαμπ έκπληξη στην κορυφή.

Η ιστοσελίδα Goal.com παρουσίασε μία λίστα που περιέχει τις 30 πιο πετυχημένες ομάδες παγκοσμίως. Η συγκεκριμένη λίστα φτιάχτηκε με βάση τους τίτλους που έχουν κατακτηθεί από τα κλαμπ που συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν. Στο top10, στην 9η θέση για την ακρίβεια, φιγουράρει ο Ολυμπιακός που μετράει 75 τίτλους.

Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται ψηλότερα από ομάδες σύμβολα όπως είναι η Γιουβέντους, ο Άγιαξ, η Μπάγερν Μονάχου, η Μίλαν, η Λίβερπουλ, η Μπόκα και η Ρίβερ. Στην κορυφή, επίσης, δεν συναντούμε κάποιο ευρωπαϊκό κλαμπ. Η κορυφαία ομάδα του πλανήτη βάσει των τίτλων που έχει κατακτήσει είναι η Αλ Αχλί με 118 τρόπαια.

Στη δεύτερη θέση συναντούμε τους Ρέιντζερς με 115 τίτλους, στην τρίτη την Κλαμπ Νασιονάλ από την Ουρουγουάη με 113, στη συνέχεια ακολουθεί η Πενιαρόλ με 108, η Σέλτικ με 105, η Μπάρτσα και η Ρεάλ με 90 και 91 αντίστοιχα, η Μπενφίκα με 83, ο Ολυμπιακός με 75 και την 10αδα κλείνει η Πόρτο με 74.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ:

Ο Ολυμπιακός στην 9η θέση με τις πιο πετυχημένες ομάδες

Credits λίστας Goal.com

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ